Повезане вести
Председник Скупштине Новаковић најавио тестирање на наркотике одборника од наредне седнице
Градски портал 018 13.05.2025
По старом обичају, и девета седница Скупштине почела је разговором о примедби на садржај записника, али овог пута новина је што је опозиција имала примедбу што записника уопште нема. Председник Скупштине града Ниша проф. др Игор… »
Од следеће седнице тестирање одборника нишке Скупштине на наркотике – Новаковић: „Ја ћу први“
Јужне вести 13.05.2025
Иницијатива коју је поднео на крају претходне 18-сатне седнице председник Скупштине Ниша Игор Новаковић прераста у понуду коју ће одборници имати могућност да учине – тестирање на наркотике. Новаковић каже да ће он први, па… »
Од следеће седнице Скупштине Ниша тестирање одборника на наркотике
Југмедиа 13.05.2025
Председник Скупштине Ниша Игор Новаковић најавио је данас да ће на свакој од следећих седница одборници бити тестирани на присуство наркотика. „Хоћу да тестирам све одборнике. Мислим да су неки одборници Скупштине града по неки… »
Председник Скупштине најавио тестирање одборника на наркотике: „Први ћу ја дати пример“ [ВИДЕО]
Глас југа 13.05.2025
„Нашли смо спонзора и већ, ја мислим, на свакој следећој седници ћемо да тестирамо одборнике“, рекао је Новаковић. Он није желео да прецизира на који тачно начин ће тестирање бити спроведено, нити да ли је реч о одборницима… »
Од следеће седнице Скупштине Ниша тестирање одборника на наркотике
Недељник 13.05.2025
Председник Скупштине Ниша Игор Новаковић најавио је данас да ће на свакој од следећих седница одборници бити тестирани на присуство наркотика. „Хоћу да тестирам све одборнике. Мислим да су неки одборници Скупштине града по неки… »
Од следеће седнице тестирање одборника на наркотике
Став.лифе 13.05.2025
Председник Скупштине града Ниша, Игор Новаковић, најавио је у изјави да ће сви одборници у локалном парламенту бити подвргнути тестирању на психоактивне супстанце. Ова иницијатива, како каже, долази након одређених дешавања… »
Тестирање на дрогу у Скупштини Ниша: „Ко одбије, зна се зашто“
Решетка 13.05.2025
Председник Скупштине града Ниша Игор Новаковић изјавио је да ће одборници локалног парламента ускоро бити подвргнути тестирању на присуство психоактивних супстанци. Ова иницијатива, према његовим речима, проистекла је из… »
Од следеће седнице Скупштине Града Ниша тестирање одборника на наркотике
Нишке вести 13.05.2025
„Хоћу да тестирам све одборнике. Мислим да неки одборници Скупштине Града јесу по неки пут под дејством наркотика. Не би се изјашњавао да ли су из редова власти или опозиције“, изјавио је Новаковић на конференцији за медије у… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 40 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 40 минутајош 14 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 5 минутајош 17 повезаних

![Председник Скупштине најавио тестирање одборника на наркотике: „Први ћу ја дати пример“ [ВИДЕО]](https://nstatic.net/424/39628424tikfaa.jpg)