Povezane vesti
Predsednik Skupštine Novaković najavio testiranje na narkotike odbornika od naredne sednice
Gradski portal 018 13.05.2025
Po starom običaju, i deveta sednica Skupštine počela je razgovorom o primedbi na sadržaj zapisnika, ali ovog puta novina je što je opozicija imala primedbu što zapisnika uopšte nema. Predsednik Skupštine grada Niša prof. dr Igor Novaković se izvinio zbog… »
Od sledeće sednice testiranje odbornika niške Skupštine na narkotike – Novaković: „Ja ću prvi“
Južne vesti 13.05.2025
Inicijativa koju je podneo na kraju prethodne 18-satne sednice predsednik Skupštine Niša Igor Novaković prerasta u ponudu koju će odbornici imati mogućnost da učine – testiranje na narkotike. Novaković kaže da će on prvi, pa posle njega ko želi jer „ko… »
Od sledeće sednice Skupštine Niša testiranje odbornika na narkotike
Jugmedia 13.05.2025
Predsednik Skupštine Niša Igor Novaković najavio je danas da će na svakoj od sledećih sednica odbornici biti testirani na prisustvo narkotika. „Hoću da testiram sve odbornike. Mislim da su neki odbornici Skupštine grada po neki put pod dejstvom… »
Predsednik Skupštine najavio testiranje odbornika na narkotike: „Prvi ću ja dati primer“ [VIDEO]
Glas juga 13.05.2025
„Našli smo sponzora i već, ja mislim, na svakoj sledećoj sednici ćemo da testiramo odbornike“, rekao je Novaković. On nije želeo da precizira na koji tačno način će testiranje biti sprovedeno, niti da li je reč o odbornicima vlasti ili opozicije. Kako je… »
Od sledeće sednice Skupštine Niša testiranje odbornika na narkotike
Nedeljnik 13.05.2025
Predsednik Skupštine Niša Igor Novaković najavio je danas da će na svakoj od sledećih sednica odbornici biti testirani na prisustvo narkotika. „Hoću da testiram sve odbornike. Mislim da su neki odbornici Skupštine grada po neki put pod dejstvom… »
Od sledeće sednice testiranje odbornika na narkotike
Stav.life 13.05.2025
Predsednik Skupštine grada Niša, Igor Novaković, najavio je u izjavi da će svi odbornici u lokalnom parlamentu biti podvrgnuti testiranju na psihoaktivne supstance. Ova inicijativa, kako kaže, dolazi nakon određenih dešavanja koja nisu za javnost, ali su… »
Testiranje na drogu u Skupštini Niša: „Ko odbije, zna se zašto“
Rešetka 13.05.2025
Predsednik Skupštine grada Niša Igor Novaković izjavio je da će odbornici lokalnog parlamenta uskoro biti podvrgnuti testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci. Ova inicijativa, prema njegovim rečima, proistekla je iz određenih internih dešavanja… »
Od sledeće sednice Skupštine Grada Niša testiranje odbornika na narkotike
Niške vesti 13.05.2025
„Hoću da testiram sve odbornike. Mislim da neki odbornici Skupštine Grada jesu po neki put pod dejstvom narkotika. Ne bi se izjašnjavao da li su iz redova vlasti ili opozicije“, izjavio je Novaković na konferenciji za medije u skupštinskoj sali. On je… »
Vesti dana »

Dekan Građevinskog: Odluku da se profesor Spremić i ostali inženjeri brane sa slobode trebalo ranije doneti
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Ministarstvo prosvete: Uplaćen deo sredstava za plate fakultetima koji su ponovo započeli izvođenje nastave
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 22 povezane

Tramp razmatra ulazak u rat protiv Irana, ajatolah: 'Biće nepopravljivih posledica'
BBC News pre 46 minutajoš 17 povezanih