Povezane vesti
NSPRV u Jovinoj gimnaziji: Škola zaključana, zaposleni diskriminisani i vređani
Moj Novi Sad 13.05.2025
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine (NSPRV) u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu izražava duboku zabrinutost i protest zbog načina na koji direktor škole Radivoje Stojković upravlja ovom istaknutom obrazovnom institucijom. – U… »
NSPRV: Jovina gimnazija zaključana, zaposleni diskriminisani i vređani
N1 Info 13.05.2025
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine (NSPRV) u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu izražava duboku zabrinutost i protest zbog načina na koji direktor škole Radivoje Stojković, upravlja ovom istaknutom obrazovnom institucijom, navode… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada: Evo na šta će se trošiti 48,98 milijardi dinara
Radio 021 pre 35 minutajoš 60 povezanih

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proizvoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih