Povezane vesti
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
Radio 021 13.05.2025
Krivična dela kao što je drogiranje lekovima ili alkoholom se često ne evidentiraju, delom i zbog promena u načinu na koji policija vodi statistike. Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Južne vesti 13.05.2025
Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Danas 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
NIN 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. "Silovao sam te. "Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila i njihove ekonomske posledice
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 54 povezane
Svetosavska akademija povodom 201. godišnjice postojanja i rada Osnovne škole "Sveti Sava"
Plus online pre 1 satjoš 21 povezana
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću
Nova pre 29 minutajoš 2 povezane
Plenum studenta Fakulteta političkih nauka odlučio da bojkotuje nastavu, u znak podrške Jeleni Kleut
Insajder pre 49 minutajoš 18 povezanih
AO - Svitolina deklasirala Koko Gof i zakazala polufinale protiv najbolje na svetu
Sportske.net pre 44 minutajoš 33 povezane