Povezane vesti
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
Radio 021 13.05.2025
Krivična dela kao što je drogiranje lekovima ili alkoholom se često ne evidentiraju, delom i zbog promena u načinu na koji policija vodi statistike. Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Južne vesti 13.05.2025
Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Danas 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
NIN 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. "Silovao sam te. "Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 31 povezana

Zbog dojave o bombi pomeren početak sednice Skupštine RS o referendumu, presudi Dodiku i ostavci Viškovića
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane

Izrael odobrio ofanzivu na grad Gazu uz pregovore o oslobađanju talaca i upozorenja o civilnim žrtvama
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 24 povezane

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 38 minutajoš 5 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruska vojska zauzela tri naselja u Donjecku za 24 sata
Euronews pre 23 minutajoš 26 povezanih