Povezane vesti
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
Radio 021 13.05.2025
Krivična dela kao što je drogiranje lekovima ili alkoholom se često ne evidentiraju, delom i zbog promena u načinu na koji policija vodi statistike. Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Južne vesti 13.05.2025
Getty Images Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla… »
‘Muž me je godinama drogirao i silovao’
Danas 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. „Silovao sam te. „Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
'Muž me je godinama drogirao i silovao'
NIN 13.05.2025
Kada su jedne večeri Kejt i njen suprug seli da porazgovaraju, nije mogla ni da zamisli šta će joj on reći. "Silovao sam te. "Godinama te drogiram i fotografišem”. Kejt (nije njeno pravo ime) je ostala bez reči. Sedela je ukočeno. Nije mogla da shvati… »
Vesti dana »

Posetili smo stadion na kom su igrali Tirke i Milutinac: Vrvi od beskućnika i propada u centru grada
Mondo pre 35 minutajoš 19 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom - uhapšene dve osobe iz Ćićevca
N1 Info pre 20 minutajoš 11 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 40 minutajoš 12 povezanih