Povezane vesti
Platio je 12 jagoda: 5.000 dinara Srpski Jutjuber se snimao u kupovini, pa sve šokirao objavom: "plače mi novčanik"
Blic 13.05.2025
Naš Jutjuber Stefan Janković snimio se dok je kupovao jagode, a sve je iznenadila činjenica što je za 12 jagoda morao da iskešira 5.000 dinara. Naime, kako je u svom videu na Tiktoku objasnio, odlučio je da proba najskuplje jagode na svetu, pa je 12… »
"Novčanik mi plače" Srpski jutjuber probao najskuplje jagode na svetu, jednu platio 500 dinara, a kad je probao ostao zatečen…
Kurir 13.05.2025
Srpski jutjuber Stefan Janković, poznat kao Janko, otputovao je u Tokio sa svojom devojkom jutjuberkom Anom Lazarević. Njihovi vlogovi i snimci sa putovanja nikada ne prođu nezapaženo, pa je to slučaj i ovog puta. Janko je odlučio da proba najskuplje… »
Vesti dana »
Nestvarna Melisa Vargas! Kubanka odigrala finale za pamćenje i donela Turskoj novu titulu prvaka Evrope
Večernje novosti pre 19 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih
"Strah, teror, opasnost? Ne, to je demokratija" Salvini čestitao AfD-u pobedu na pokrajinskim izborima: "Druga Evropa je moguća"
Blic pre 14 minutajoš 57 povezanih
Više požara aktivno u Republici Srpskoj, najteža situacija na području Bileće
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
U ponoć počinje prijava za 6.000 dinara preko portala Uprave za trezor
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 30 povezanih