Povezane vesti
"Obelodaniću imena ljudi sa kojima su spavali Bora i Milica dok su bili u braku" Stižu pretnje i šok tvrdnje iz Elite o bivšim…
Blic 13.05.2025
Takmičarka "Zadruge 8 Elite", Ena Čolić iznela je šokantne tvrdnje o braku Milice Kemez i Bore Santane, da su se varali i jedno drugom prelazili preko afera. Naime, u emisiji ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević dao je reč Eni Čolić koja je… »
"Objaviću imena ljudi sa kojima su spavali bora i Milica dok su bili u braku" Najintrigantnija učesnica Elite šokirala naciju…
Kurir 13.05.2025
Takmičarka " Elite", Ena Čolić iznela je šokantne tvrdnje o braku Milice Kemez i Bore Santane, da su se varali i jedno drugom prelazili preko afera. Naime, u emisiji ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević dao je reč Eni Čolić koja je progovorila… »
Vesti dana »
Internet kupovina karticama i e-novcem u trećem tromesečju veća skoro za trećinu nego godinu ranije
Ekapija pre 1 satjoš 40 povezanih
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 35 minutajoš 32 povezane
Dijana Hrka o odluci novosadskog suda: Po drugi put ubijate žrtve i poručujete da su one krivci
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 28 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
NIN pre 2 satajoš 31 povezana