Povezane vesti
Pevačica se udala, a niko joj od kolega nije čestitao svadbu: Prozivali je da se udala za dedu, a ona sad poručila: Bolelo me…
Kurir 13.05.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48), koja se takmičila u " Zvezdama Granda", 2018. godine se verila za dugogodišnjeg partnera sa kojim je kasnije stala na ludi kamen. Kako je jednom prilikom ispričala, niko joj od kolega nije čestitao kada se udala. - Mi… »
Folkerku (48) su prozivali da se udala za dedu, niko od kolega joj nije čestitao: "Zabolelo me je koliko su me ljudi pljuvali"
Blic 13.05.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48), koja se takmičila u "Zvezdama Granda", 2018. godine se verila za dugogodišnjeg partnera sa kojim je kasnije stala na ludi kamen. Kako je jednom prilikom ispričala, niko joj od kolega nije čestitao kada se udala. - Mi… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 46 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac gotova do novembra 2026, najavljuje Vučić
Nova ekonomija pre 2 satajoš 25 povezanih