Povezane vesti
Pevačica se udala, a niko joj od kolega nije čestitao svadbu: Prozivali je da se udala za dedu, a ona sad poručila: Bolelo me…
Kurir 13.05.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48), koja se takmičila u " Zvezdama Granda", 2018. godine se verila za dugogodišnjeg partnera sa kojim je kasnije stala na ludi kamen. Kako je jednom prilikom ispričala, niko joj od kolega nije čestitao kada se udala. - Mi… »
Folkerku (48) su prozivali da se udala za dedu, niko od kolega joj nije čestitao: "Zabolelo me je koliko su me ljudi pljuvali"
Blic 13.05.2025
Pevačica Biljana Sečivanović (48), koja se takmičila u "Zvezdama Granda", 2018. godine se verila za dugogodišnjeg partnera sa kojim je kasnije stala na ludi kamen. Kako je jednom prilikom ispričala, niko joj od kolega nije čestitao kada se udala. - Mi… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 26 povezanih
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 23 povezane
Vladimir Vujasinović posle ovajanja bronze na Mediteranskim igrama: "Važno je što smo osvojili medalju, očekuje nas lepa budućnost"
Dnevnik pre 45 minutajoš 27 povezanih
Za pacijente sa retkim bolestima potrebne su brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih
Preminula Glorija Stajnem, feministkinja koja je život posvetila borbi za prava žena
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih