Повезане вести
Шта је Алиментациони фонд који би требало да буде основан у Србији
Радио 021 13.05.2025
Када постоји Алиментациони фонд, држава из њега плаћа издржавање детета, а касније наплаћује дуг од родитеља дужника. Гетти Имагес Она је успешна пословна жена. Мајка тринаестогодишњег дечака. Веровала је и да јој је приватан… »
НИН 13.05.2025
Она је успешна пословна жена. Мајка тринаестогодишњег дечака. Веровала је и да јој је приватан живот исто тако успешан. Ту је, каже, погрешила. "Били смо складна породица или сам бар ја тако мислила, све док син није напунио пет… »
Данас 13.05.2025
Она је успешна пословна жена. Мајка тринаестогодишњег дечака. Веровала је и да јој је приватан живот исто тако успешан. Ту је, каже, погрешила. „Били смо складна породица или сам бар ја тако мислила, све док син није напунио пет… »
Вести дана »
Сутра почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "Свој на своме"
Курир пре 2 сатајош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 37 минутајош 39 повезаних
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 6 минутајош 37 повезаних
Временска прогноза за сутра (8. децембар): Магла, ниска облачност и локални сунчани интервали
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 28 повезаних