Povezane vesti
Šta je Alimentacioni fond koji bi trebalo da bude osnovan u Srbiji
BBC News 13.05.2025
Kada postoji Alimentacioni fond, država iz njega plaća izdržavanje deteta, a kasnije naplaćuje dug od roditelja dužnika. Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže… »
Radio 021 13.05.2025
Kada postoji Alimentacioni fond, država iz njega plaća izdržavanje deteta, a kasnije naplaćuje dug od roditelja dužnika. Getty Images Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan… »
NIN 13.05.2025
Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. "Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina. "Nije bilo mnogo… »
Danas 13.05.2025
Ona je uspešna poslovna žena. Majka trinaestogodišnjeg dečaka. Verovala je i da joj je privatan život isto tako uspešan. Tu je, kaže, pogrešila. „Bili smo skladna porodica ili sam bar ja tako mislila, sve dok sin nije napunio pet godina. „Nije bilo mnogo… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Akademski plenum upozorava: Ispiti će moći da se polažu van fakulteta, čak i u restoranima i hotelima
Nedeljnik pre 7 satijoš 14 povezanih

U 13 gradova u Srbiji protest aktivista za zaštitu životinja, traže da se primenjuju zakoni
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Danas je posebno važan dan za Anastasiju: Cecina naslednica zablistala na jednom venčanju, objavila sve javno
Telegraf pre 50 minutajoš 15 povezanih