Povezane vesti

Biciklista Vigins: "Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik"

Biciklista Vigins: "Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik"

Sportske.net 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je danas da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »
„Sin je mislio da će me pronaći mrtvog“: Postao kokainski zavisnik i prošao traume kao dete – slavni sportista otvorio dušu…

„Sin je mislio da će me pronaći mrtvog“: Postao kokainski zavisnik i prošao traume kao dete – slavni sportista otvorio dušu…

Nova 13.05.2025
Bredli Vigins, bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion, otkrio je sa kakvim se problemima suočio nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. On je otvoreno pričao o tome da je postao zavisnik od kokaina u godinama posle… »
"Hodao sam po žici": Petostruki olimpijski šampion progovorio o zavisnosti od narkotika

"Hodao sam po žici": Petostruki olimpijski šampion progovorio o zavisnosti od narkotika

Večernje novosti 13.05.2025
Bivši pobednik Tur de Fransa i petostruki olimpijski šampion u biciklizmu Britanac Bredlli Vigins priznao je u intervjuu za Observer da je godinama posle završetka karijere bio zavisnik o kokainu. Foto: Profimedia - Bilo je to puno kokaina. Imao sam… »
Petostruki olimpijski šampion: Bio sam zavisnik o kokainu

Petostruki olimpijski šampion: Bio sam zavisnik o kokainu

Sport klub 13.05.2025
Bivši pobednik Tur de Fransa i petostruki olimpijski šampion u biciklizmu Britanac Bredlli Vigins priznao je u intervjuu za Observer da je godinama posle završetka karijere bio zavisnik o kokainu. „Bilo je to puno kokaina. Imao sam stvarno veliki… »
„Bilo je trenutaka kada je moj sin mislio da će me pronaći mrtvog“: Petostruki olimpijski šampion priznao da je bio kokainski…

„Bilo je trenutaka kada je moj sin mislio da će me pronaći mrtvog“: Petostruki olimpijski šampion priznao da je bio kokainski…

Danas 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d’Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »
Vigins: Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik

Vigins: Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik

Sportski žurnal 13.05.2025
Pomogao mu Lens Armstrong. Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je danas da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za… »
"Postao sam kokainski zavisnik"

"Postao sam kokainski zavisnik"

B92 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »

Vesti dana »