Povezane vesti
Biciklista Vigins: "Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik"
Sportske.net 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je danas da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »
„Sin je mislio da će me pronaći mrtvog“: Postao kokainski zavisnik i prošao traume kao dete – slavni sportista otvorio dušu…
Nova 13.05.2025
Bredli Vigins, bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion, otkrio je sa kakvim se problemima suočio nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. On je otvoreno pričao o tome da je postao zavisnik od kokaina u godinama posle… »
"Hodao sam po žici": Petostruki olimpijski šampion progovorio o zavisnosti od narkotika
Večernje novosti 13.05.2025
Bivši pobednik Tur de Fransa i petostruki olimpijski šampion u biciklizmu Britanac Bredlli Vigins priznao je u intervjuu za Observer da je godinama posle završetka karijere bio zavisnik o kokainu. Foto: Profimedia - Bilo je to puno kokaina. Imao sam… »
Petostruki olimpijski šampion: Bio sam zavisnik o kokainu
Sport klub 13.05.2025
Bivši pobednik Tur de Fransa i petostruki olimpijski šampion u biciklizmu Britanac Bredlli Vigins priznao je u intervjuu za Observer da je godinama posle završetka karijere bio zavisnik o kokainu. „Bilo je to puno kokaina. Imao sam stvarno veliki… »
„Bilo je trenutaka kada je moj sin mislio da će me pronaći mrtvog“: Petostruki olimpijski šampion priznao da je bio kokainski…
Danas 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d’Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »
Vigins: Po završetku karijere postao sam kokainski zavisnik
Sportski žurnal 13.05.2025
Pomogao mu Lens Armstrong. Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je danas da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za… »
"Postao sam kokainski zavisnik"
B92 13.05.2025
Bivši pobednik Tur d'Fransa i petostruki olimpijski šampion Britanac Bredli Vigins otkrio je da je postao zavistan od kokaina u godinama nakon povlačenja iz profesionalnog biciklizma. Vigins (45) je u intervjuu za Observer govorio o razmerama svoje… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 42 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 32 minutajoš 20 povezanih

Zelenski i evropski lideri u Beloj kući; Tramp: Ništa od Krima i NATO-a, setite se kako je sve počelo
RTS pre 17 minutajoš 66 povezanih