Повезане вести

Бициклиста Вигинс: "По завршетку каријере постао сам кокаински зависник"

Бициклиста Вигинс: "По завршетку каријере постао сам кокаински зависник"

Спортске.нет 13.05.2025
Бивши победник Тур д'Франса и петоструки олимпијски шампион Британац Бредли Вигинс открио је данас да је постао завистан од кокаина у годинама након повлачења из професионалног бициклизма. Вигинс (45) је у интервјуу за Обсервер… »
„Син је мислио да ће ме пронаћи мртвог“: Постао кокаински зависник и прошао трауме као дете – славни спортиста отворио душу…

„Син је мислио да ће ме пронаћи мртвог“: Постао кокаински зависник и прошао трауме као дете – славни спортиста отворио душу…

Нова 13.05.2025
Бредли Вигинс, бивши победник Тур д'Франса и петоструки олимпијски шампион, открио је са каквим се проблемима суочио након повлачења из професионалног бициклизма. Он је отворено причао о томе да је постао зависник од кокаина у… »
"Ходао сам по жици": Петоструки олимпијски шампион проговорио о зависности од наркотика

"Ходао сам по жици": Петоструки олимпијски шампион проговорио о зависности од наркотика

Вечерње новости 13.05.2025
Бивши победник Тур де Франса и петоструки олимпијски шампион у бициклизму Британац Бредлли Вигинс признао је у интервјуу за Обсервер да је годинама после завршетка каријере био зависник о кокаину. Фото: Профимедиа - Било је то… »
Петоструки олимпијски шампион: Био сам зависник о кокаину

Петоструки олимпијски шампион: Био сам зависник о кокаину

Спорт клуб 13.05.2025
Бивши победник Тур де Франса и петоструки олимпијски шампион у бициклизму Британац Бредлли Вигинс признао је у интервјуу за Обсервер да је годинама после завршетка каријере био зависник о кокаину. „Било је то пуно кокаина. Имао… »
„Било је тренутака када је мој син мислио да ће ме пронаћи мртвог“: Петоструки олимпијски шампион признао да је био кокаински…

„Било је тренутака када је мој син мислио да ће ме пронаћи мртвог“: Петоструки олимпијски шампион признао да је био кокаински…

Данас 13.05.2025
Бивши победник Тур д’Франса и петоструки олимпијски шампион Британац Бредли Вигинс открио је да је постао завистан од кокаина у годинама након повлачења из професионалног бициклизма. Вигинс (45) је у интервјуу за Обсервер… »
Вигинс: По завршетку каријере постао сам кокаински зависник

Вигинс: По завршетку каријере постао сам кокаински зависник

Спортски журнал 13.05.2025
Помогао му Ленс Армстронг. Бивши победник Тур д'Франса и петоструки олимпијски шампион Британац Бредли Вигинс открио је данас да је постао завистан од кокаина у годинама након повлачења из професионалног бициклизма. Вигинс (45)… »
"Постао сам кокаински зависник"

"Постао сам кокаински зависник"

Б92 13.05.2025
Бивши победник Тур д'Франса и петоструки олимпијски шампион Британац Бредли Вигинс открио је да је постао завистан од кокаина у годинама након повлачења из професионалног бициклизма. Вигинс (45) је у интервјуу за Обсервер… »

Вести дана »