Povezane vesti
Putin: Velike strane kompanije mi se obraćaju sa zahtevima da se vrate u Rusiju
Vesti online 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. – Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate – rekao je Putin tokom sastanka sa članovima… »
Humanost ili pragmatizam? Putin: Velike strane kompanije mi se obraćaju, žele povratak u Rusiju, ali izvinjenje neće biti…
Blic 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Vladimir Putin tokom sastanka sa… »
RTV 13.05.2025
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Putin tokom sastanka sa… »
NIN 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Vladimir Putin tokom sastanka sa… »
Vesti dana »
Selektor nakon velikog boda na Mundijalu: "Završili smo meč u teškim okolnostima"
B92 pre 35 minutajoš 26 povezanih
Nevreme stiže u Srbiju, oglasio se RHMZ: Grmljavina, pljuskovi i grad prete ovim delovima zemlje
Mondo pre 25 minutajoš 14 povezanih
Kiks koji bi nekadašnjeg šampiona sveta mogao skupo da košta - košmar zbog kog Urugvaju preti ispadanje sa Mundijala VIDEO
Nova pre 4 satijoš 16 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Katar i Pakistan saopštili da se razgovori SAD i Irana nastavljaju do kraja nedelje
Euronews pre 20 minutajoš 5 povezanih
Aragči pohvalio konstruktivnu atmosferu na razgovorima sa SAD u Švajcarskoj
Radio sto plus pre 10 minutajoš 4 povezane