Povezane vesti
Putin: Velike strane kompanije mi se obraćaju sa zahtevima da se vrate u Rusiju
Vesti online 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. – Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate – rekao je Putin tokom sastanka sa članovima… »
Humanost ili pragmatizam? Putin: Velike strane kompanije mi se obraćaju, žele povratak u Rusiju, ali izvinjenje neće biti…
Blic 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Vladimir Putin tokom sastanka sa… »
RTV 13.05.2025
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Putin tokom sastanka sa… »
NIN 13.05.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da mu se obraćaju velike strane kompanije sa zahtevima da se vrate u Rusiju. "Vidimo da me ljudi kontaktiraju i veliki biznis me kontaktira, žele da se vrate", rekao je Vladimir Putin tokom sastanka sa… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 62 povezane
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 29 minutajoš 2 povezane
Studenti FPN bojkotuju nastavu u znak podrške otpuštenoj profesorki Jeleni Kleut
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih