Повезане вести
Путин: Велике стране компаније ми се обраћају са захтевима да се врате у Русију
Вести онлине 13.05.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да му се обраћају велике стране компаније са захтевима да се врате у Русију. – Видимо да ме људи контактирају и велики бизнис ме контактира, желе да се врате – рекао је Путин… »
Хуманост или прагматизам? Путин: Велике стране компаније ми се обраћају, желе повратак у Русију, али извињење неће бити…
Блиц 13.05.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да му се обраћају велике стране компаније са захтевима да се врате у Русију. "Видимо да ме људи контактирају и велики бизнис ме контактира, желе да се врате", рекао је Владимир… »
РТВ 13.05.2025
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да му се обраћају велике стране компаније са захтевима да се врате у Русију. "Видимо да ме људи контактирају и велики бизнис ме контактира, желе да се врате", рекао је… »
НИН 13.05.2025
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да му се обраћају велике стране компаније са захтевима да се врате у Русију. "Видимо да ме људи контактирају и велики бизнис ме контактира, желе да се врате", рекао је Владимир… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 3 сатајош 1 повезана