Povezane vesti
Grbović, posle sastanka s Koštom: Zatražio sam poštovanje rezolucije EP i puštanje aktivista na slobodu
Moj Novi Sad 13.05.2025
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović se, zajedno sa ostatkom parlamentarne opozicije, sastao danas sa predstavnikom Evropskog parlamenta Antoniom Koštom. – Upoznao sam gospodina Koštu sa činjenicom da šestoro aktivista Pokreta… »
Grbović: Upoznao sam Koštu sa nezakonitim podizanjem tužbe protiv aktivista PSG-a i STAV-a
Radio sto plus 13.05.2025
“Upoznao sam gospodina Koštu sa činjenicom da šestoro aktivista Pokreta slobodnih građana i grupe Stav provode svoj 60. dan u pritvoru, da je protiv njih, protivno zakonima, podignut optužni predlog na osnovu nelegalnog prisluškivanja privatnog… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana