Povezane vesti
Grbović, posle sastanka s Koštom: Zatražio sam poštovanje rezolucije EP i puštanje aktivista na slobodu
Moj Novi Sad 13.05.2025
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović se, zajedno sa ostatkom parlamentarne opozicije, sastao danas sa predstavnikom Evropskog parlamenta Antoniom Koštom. – Upoznao sam gospodina Koštu sa činjenicom da šestoro aktivista Pokreta… »
Grbović: Upoznao sam Koštu sa nezakonitim podizanjem tužbe protiv aktivista PSG-a i STAV-a
Radio sto plus 13.05.2025
“Upoznao sam gospodina Koštu sa činjenicom da šestoro aktivista Pokreta slobodnih građana i grupe Stav provode svoj 60. dan u pritvoru, da je protiv njih, protivno zakonima, podignut optužni predlog na osnovu nelegalnog prisluškivanja privatnog… »
Vesti dana »
Od pastira do heroja nacije: Ceo Iran slavi svog golmana! Čuvao ovce, svađao se s ocem, a postao slavan kada je Ronaldu odbranio penal
Kurir pre 19 minutajoš 32 povezane
(Mape) Nebo nad Srbijom se otvara! Popaljeni meteoalarmi, izdato posebno upozorenje i za Beograd: Spremite se za opasne nepogode, evo kada tačno kreće potop!
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Istorija Salaha i ekipe: Preokretom do prve pobede na Mundijalima
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih
SAD i Iran ostvarili napredak u razgovorima, cilj je da Ormuski moreuz ostane otvoren
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 8 povezanih
Završio prvi krug pregovora SAD i Irana u Švajcarskoj: Iran zatvorio Ormuski moreuz, Tramp zapretio novim napadima
Mondo pre 54 minutajoš 8 povezanih