Povezane vesti
„Moja baba se molila Isusu Hristu, a deda je klanjao i molio se Alahu“: Marija Šerifović rekla zašto prezire bilo kakva…
Nova 13.05.2025
Pevačica Marija Šerifović oduvek je svoje stavove izražavala bez dlake na jeziku. Marija Šerifović redovno ističe da ne voli nikakve podele među ljudima, te da je za nju bitno jedino kakav je ko čovek. „Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo… »
Marija Šerifović otkrila porodičnu tajnu: „Baba se molila Isusu, a deda klanjao Alahu“
Dnevnik 13.05.2025
Pevačica Marija Šerifović mnogo puta do sada je rekla da voli podele i da ljude ne deli po veri i nacionalosti. Marijino životno pravilo je da postoji dobri i loši ljudi i ne voli da ih deli po boji kože i imenu. Razlog tome je, kako je jednom prilikom… »
"Moj deda je klanjao, molio se alahu, a baba isusu hristu" Marija Šerifović otrkrila nepoznate detalje o poreklu, javno rekla…
Kurir 13.05.2025
Prevačica Marija Šerifović ljude ne deli ni po veri i ni nacionalosti, što je jasno isticala više puta. Kako je rekla jednom prilikom, njeno životno pravilo je da postoje dobri i loši ljudi i da ih po tome deli, a ne po boji kože i imenu. Razlog tome je… »
"Moj deda je klanjao, a baka se molila Isusu": Marija Šerifović otkrila istinu o svom poreklu: "Prezirem opredeljenja"
Blic 13.05.2025
Prevačica Marija Šerifović mnogo puta do sada je rekla da voli podele i da ljude ne deli po veri i nacionalosti. Marijino životno pravilo je da postoji dobri i loši ljudi i ne voli da ih deli po boji kože i imenu. Razlog tome je, kako je jednom prilikom… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 51 povezana

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 41 minutajoš 21 povezana

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 3 satajoš 21 povezana

Tramp obećao zaradu i "običnim" ljudima: "Amerikanci bi mogli da dobiju neku vrstu dividende od novih carina"
Blic pre 7 satijoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane