Povezane vesti
"Pokušao je da me siluje za rođendan!" Pevačica progovorila o strašnoj traumi: Zgrabio me je i uvukao u žbunje
Kurir 13.05.2025
Pevačica Jelena Buča, članica ženskog benda " The Frajle" nedavno je otkrila u dokumentarnom filmu traumatično iskustvo koje je doživela u ranoj mladosti. Kako je istakla voditeljka, Maja Nikolić, mnogo puta je vodila brojne razgovore sa Jelenom Bučom… »
"Prolaznik me je zgrabio i uvukao u žbunje": Naša pevačica doživela pokušaj silovanja: Progovorila o traumi
Blic 13.05.2025
Članica grupe "Frajle" Jelena Buča, u dokumentarnom filmu progovorila je o traumi koju je doživela na svoj 20. rođendan, kada je prolaznik pokušao da je siluje. Jelena dugo nije pričala o traumi koju je doživela. - Bila je noć, išla sam ulicom i slučajni… »
Vesti dana »

Srbija između sunca i oblaka Sever suv, na jugu kiša a sneg će padati u ovom delu zemlje
Dnevnik pre 39 minutajoš 14 povezanih

Danas prva sednica Skupštine Srbije ove jeseni: Na dnevnom redu 47 tačaka
Radio 021 pre 54 minutajoš 8 povezanih

Glišić rekao da 1. novembra očekuje "najveće nasilje" i "spaljivanje Novog Sada", deo opozicije mu odgovorio
Radio 021 pre 4 minutajoš 1 povezana

Paklena ponoć u Hersonu Telo muškarca pronađeno ispod ruševina, tri žene ranjene
Dnevnik pre 23 minutajoš 6 povezanih

I treći Nikola pokidao, još jedan produkt Miška Ražnatovića zaigrao u NBA i za 8 minuta uradio veliki posao
Telegraf pre 33 minutajoš 8 povezanih