Povezane vesti
"Pokušao je da me siluje za rođendan!" Pevačica progovorila o strašnoj traumi: Zgrabio me je i uvukao u žbunje
Kurir 13.05.2025
Pevačica Jelena Buča, članica ženskog benda " The Frajle" nedavno je otkrila u dokumentarnom filmu traumatično iskustvo koje je doživela u ranoj mladosti. Kako je istakla voditeljka, Maja Nikolić, mnogo puta je vodila brojne razgovore sa Jelenom Bučom… »
"Prolaznik me je zgrabio i uvukao u žbunje": Naša pevačica doživela pokušaj silovanja: Progovorila o traumi
Blic 13.05.2025
Članica grupe "Frajle" Jelena Buča, u dokumentarnom filmu progovorila je o traumi koju je doživela na svoj 20. rođendan, kada je prolaznik pokušao da je siluje. Jelena dugo nije pričala o traumi koju je doživela. - Bila je noć, išla sam ulicom i slučajni… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 14 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Ekskluzivno za kurir: Srbin spasao avion od teroriste! Zoran Nasteski oborio manijaka koji je pretio bombom – snimak obišao svet (video)
Kurir pre 14 minutajoš 26 povezanih