Povezane vesti
"Pokušao je da me siluje za rođendan!" Pevačica progovorila o strašnoj traumi: Zgrabio me je i uvukao u žbunje
Kurir 13.05.2025
Pevačica Jelena Buča, članica ženskog benda " The Frajle" nedavno je otkrila u dokumentarnom filmu traumatično iskustvo koje je doživela u ranoj mladosti. Kako je istakla voditeljka, Maja Nikolić, mnogo puta je vodila brojne razgovore sa Jelenom Bučom… »
"Prolaznik me je zgrabio i uvukao u žbunje": Naša pevačica doživela pokušaj silovanja: Progovorila o traumi
Blic 13.05.2025
Članica grupe "Frajle" Jelena Buča, u dokumentarnom filmu progovorila je o traumi koju je doživela na svoj 20. rođendan, kada je prolaznik pokušao da je siluje. Jelena dugo nije pričala o traumi koju je doživela. - Bila je noć, išla sam ulicom i slučajni… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji, kordon policije kod Generalštaba a pristalice SNS se povukle (BLOG)
Novi magazin pre 50 minutajoš 135 povezanih

(BLOG) Protesti u Kragujevcu, Kraljevu, Lapovu i Rači (VIDEO)
Glas Šumadije pre 50 minutajoš 55 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 27 povezanih

Istorijski trenutak na Aljasci: Tramp Putina dočekao aplauzom (VIDEO)
Vesti online pre 50 minutajoš 44 povezane

Tramp aplaudirao Putinu, pa se rukovali na Aljasci. Putina pitali kad će prestati da ubija civile, ovo je bila njegova reakcija
Nova pre 50 minutajoš 41 povezana