Povezane vesti
"Bila sam sigurna da će me silovati": Kim Kardašijan emotivna tokom svedočenja o "dedama" koji su je opljačkali
Mondo 13.05.2025
Zvezda rijalitija Kim Kardašijan, bila je vezana i na nišanu pištolja dok su je petorica maskiranih muškaraca opljačkala, odnoseći nakit vredan skoro 9 miliona dolara u oktobru 2016. godine. Kim Kardašijan svedočila je na suđenju osumnjičenima za pljačku… »
Kim Kardašijan svedočila na sudu povodom pljačke u Parizu: „Bila sam uverena da će me silovati i upucati“
Nova 13.05.2025
Kim Kardašijan je svedočila na sudu u Parizu, u vezi pljačke koja se dogodila 2016. godine. Kim Kardašijan su 2016. godine naoružani muškarci napali u jednom apartmanu, vezali je i ukrali joj nakit u vrednosti od više miliona dolara. Ona je, tim povodom… »
Kim Kardašijan na sudu u Parizu: Suočila se sa napadačima
B92 13.05.2025
Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan svedočila je danas na suđenju u Parizu u slučaju pljačke iz 2016. godine, kada joj je oduzet nakit u vrednosti od nekoliko miliona dolara. Dok je boravila u Parizu na Nedelji mode, njoj je ukraden nakit… »
Vesti dana »

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 1 satjoš 58 povezanih

Tramp otkrio pod kojim uslovom Putin pristaje na pregovore: Šef Kremlja predložio lokaciju za sastanak
Nedeljnik pre 22 minutajoš 54 povezane