Povezane vesti
"Bila sam sigurna da će me silovati": Kim Kardašijan emotivna tokom svedočenja o "dedama" koji su je opljačkali
Mondo 13.05.2025
Zvezda rijalitija Kim Kardašijan, bila je vezana i na nišanu pištolja dok su je petorica maskiranih muškaraca opljačkala, odnoseći nakit vredan skoro 9 miliona dolara u oktobru 2016. godine. Kim Kardašijan svedočila je na suđenju osumnjičenima za pljačku… »
Kim Kardašijan svedočila na sudu povodom pljačke u Parizu: „Bila sam uverena da će me silovati i upucati“
Nova 13.05.2025
Kim Kardašijan je svedočila na sudu u Parizu, u vezi pljačke koja se dogodila 2016. godine. Kim Kardašijan su 2016. godine naoružani muškarci napali u jednom apartmanu, vezali je i ukrali joj nakit u vrednosti od više miliona dolara. Ona je, tim povodom… »
Kim Kardašijan na sudu u Parizu: Suočila se sa napadačima
B92 13.05.2025
Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan svedočila je danas na suđenju u Parizu u slučaju pljačke iz 2016. godine, kada joj je oduzet nakit u vrednosti od nekoliko miliona dolara. Dok je boravila u Parizu na Nedelji mode, njoj je ukraden nakit… »
Vesti dana »
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Beta pre 11 satijoš 12 povezanih
Ekstremna vrućina u Francuskoj – 40 žrtava, rekordna 44 stepena, zatvoreni Luvr i Ajfelova kula
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Skromni Englezi i parkirani "autobus" Gane: Nakon goleade protiv Hrvatske, selekcija Tomasa Tuhela podbacila
Večernje novosti pre 24 satajoš 43 povezane
Senat Kongresa SAD izglasao rezoluciju kojom nastoji da spreči nastavak rata protiv Irana
Beta pre 24 satajoš 41 povezana