Povezane vesti
Predsednik Vučić izrazio saučešće povodom smrti Hosea Muhike "Bio je simbol borbe za pravdu, jednakost i dostojanstvo običnog…
Kurir 13.05.2025
"Sa iskrenim žaljenjem primio sam vest o smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hosea Muhike, čoveka koji je svojim životom, delima i uverenjima postao simbol borbe za pravdu, jednakost i dostojanstvo običnog čoveka", predsednik Republike Srbije Aleksandar… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja Muhike
RTV 13.05.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije uputio je večeras saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hozea Muhike. ''Sa iskrenim žaljenjem primio sam vest o smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hozea Muhike, čoveka koji je svojim životom, delima i uverenjima… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi
Beta pre 44 minutajoš 37 povezanih

Vremenska prognoza za Zrenjanin: oblačno, bez kiše i malo toplije. Jutarnje od 8 dnevne do 22 Vremenska prognoza 20.10.2025. - 26.10.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 22 povezane

Avion se bukvalno prepolovio: Novi detalji smrtonosnog incidenta u Hong Kongu (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Tramp upozorio Zelenskog: "Prihvati Putinove uslove ili će Rusija uništiti Ukrajinu, umoran sam od tvojih mapa sa fronta, ne znam ni gde je to"
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Stanari u zgradi zatekli ženu i odmah pozvali policiju: Novi detalji stravičnog slučaja iz Novog Sada gde je pronađeno telo bebe
Nova pre 49 minutajoš 30 povezanih