Povezane vesti
Oglasio se Vučić posle smrti velikana
Telegraf 13.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hozea Muhike. ''Sa iskrenim žaljenjem primio sam vest o smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hozea Muhike, čoveka koji je svojim životom, delima i… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja Muhike
Euronews 13.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hosea Muhike. "Sa iskrenim žaljenjem primio sam vest o smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hosea Muhike, čoveka koji je svojim životom, delima i… »
"Srbija pamti Muhiku": Vučić izrazio saučešće povodom smrti bivšeg predsednika Urugvaja
Mondo 13.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom smrti predsednika Urugvaja Hoze Muhike. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se o smrti bivšeg predsednika Urugvaja Hoze Muhike. Vučić ga je dočekao u Srbiji 2016. godine i kako je naveo Vučić… »
Vesti dana »

Pogibija novinara i civila u izraelskom napadu na bolnicu u Gazi je za Netanjahua – nezgoda
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Lavrov Amerikancima dešifrovao značenje SSSR: Ima veze sa srcem i pameti
Večernje novosti pre 24 minutajoš 34 povezane

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 39 minutajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 66 povezanih