Povezane vesti
Čarls Barkli zanemeo zbog Nikole Jokića: "Više ga nikad ne uzimajte zdravo za gotovo"
Mondo 14.05.2025
Nakon što je Nikola Jokić dao 44 poena Oklahomi i sam je "vukao" Denver, Čarls Barkli je zanemeo zbog partije koju je pružio srpski košarkaš. Denver je na jednu utakmicu od eliminacije iz plej-ofa pošto je Oklahoma na svom parketu napravila veliki… »
Adelman mrcvario Jokića da igra i opet nije uspeo: "Pitajte me opet da li se kajem"
Mondo 14.05.2025
Dejvid Adelman objasnio je zašto je "mrcvario" Nikolu Jokića i nije mu dao da izađe iz igre u poslednjoj četvrtini meča Denvera i Oklahome. Denver je vodio 12 razlike protiv Oklahome, ali je na kraju u poslednjoj deonici sve "prosuo" i izgubio je… »
Gordon ljut izašao pred novinare, razlog je navodni sukob u svlačionici Denvera
Telegraf 14.05.2025
Košarkaši Denvera nalaze se u ozbiljnom problemu i na pragu ispadanja, nakon što su ispustili prednost u petoj utakmici protiv Oklahome, te sada u seriji gube sa 3:2. I dok je Nikola Jokić pokušavao da vuče tim po ko zna koji put, ostatak ekipe potpuno… »
Ovo je dokaz da Nikola Jokić igra sam protiv Oklahome: Pogledajte na delu šta su uradili košarkaši Denvera
Telegraf 14.05.2025
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Oklahoma Siti Tandera u petom meču NBA plejof serije sa 112:105, iako su u jednom trenutku stigli rezultat na 103:103. Tim iz Kolorada je na korak od ispadanja, a nije ni čudo - jer Nikola Jokić ne može da igra… »
VIDEO: Jokić postigao 44 poena u porazu Denvera od Oklahome
Radio 021 14.05.2025
Košarkaši Oklahome poveli su 3:2 u pobedama protiv Denvera u drugoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u noći između utorka i srede slavili na svom terenu 112:105. Oklahomu je do pobede predvodio Šej Gildžes-Aleksander sa 31 poenom… »
"Ne, u redu sam...": Ovo je nasmejalo Nikolu Jokića na konferenciji čak i posle poraza od Oklahome
Telegraf 14.05.2025
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su ove noći u petom meču plej-of serije od Oklahome (112:105), čime su doveli sebe u situaciju da rival ima dve meč lopte da završi polufinale Zapada. Naš Nikola Jokić je noćas ubacio 44 poena, a na konferenciji za… »
Džamal Marej se iznervirao i odbrusio zbog Jokića: "Njega ne kritikujte, čak ni za to! Ja moram bolje"
Telegraf 14.05.2025
Nije ovo bilo dobro veče za Denver, koji je u drami poražen u Oklahomi u petom meču plej-of serije polufinala Zapada, čime je došao na rub eliminacije - 112:105. Iako je ubacio 28 poena, Džamal Marej je imao neke promašene važne šuteve, a kaže da mora da… »
Da li je Jokić napravio najsmešniji ofanzivni faul u istoriji plej-ofa NBA lige?
Telegraf 14.05.2025
Tokom pete utakmice polufinala Zapada protiv Oklahome, koju je Denver izgubio rezultatom 112:105, Nikola Jokić priredio je jednu od najneobičnijih scena u dosadašnjem plej-ofu. Igrala se treća deonica kada se Jokić "zapleo" sa Džejlinom Vilijamsom, a… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 36 minutajoš 24 povezane

Rubio: Objavićemo da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu ove nedelje
Kurir pre 46 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 11 minutajoš 177 povezanih

Vremenska prognoza Srbije 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, lokalni pljuskovi i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 40 povezanih