Povezane vesti
Čarls Barkli zanemeo zbog Nikole Jokića: "Više ga nikad ne uzimajte zdravo za gotovo"
Mondo pre 20 dana
Nakon što je Nikola Jokić dao 44 poena Oklahomi i sam je "vukao" Denver, Čarls Barkli je zanemeo zbog partije koju je pružio srpski košarkaš. Denver je na jednu utakmicu od eliminacije iz plej-ofa pošto je Oklahoma na svom parketu napravila veliki… »
Adelman mrcvario Jokića da igra i opet nije uspeo: "Pitajte me opet da li se kajem"
Mondo pre 20 dana
Dejvid Adelman objasnio je zašto je "mrcvario" Nikolu Jokića i nije mu dao da izađe iz igre u poslednjoj četvrtini meča Denvera i Oklahome. Denver je vodio 12 razlike protiv Oklahome, ali je na kraju u poslednjoj deonici sve "prosuo" i izgubio je… »
Gordon ljut izašao pred novinare, razlog je navodni sukob u svlačionici Denvera
Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Denvera nalaze se u ozbiljnom problemu i na pragu ispadanja, nakon što su ispustili prednost u petoj utakmici protiv Oklahome, te sada u seriji gube sa 3:2. I dok je Nikola Jokić pokušavao da vuče tim po ko zna koji put, ostatak ekipe… »
Ovo je dokaz da Nikola Jokić igra sam protiv Oklahome: Pogledajte na delu šta su uradili košarkaši Denvera
Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Oklahoma Siti Tandera u petom meču NBA plejof serije sa 112:105, iako su u jednom trenutku stigli rezultat na 103:103. Tim iz Kolorada je na korak od ispadanja, a nije ni čudo - jer Nikola Jokić ne može da… »
VIDEO: Jokić postigao 44 poena u porazu Denvera od Oklahome
Radio 021 pre 20 dana
Košarkaši Oklahome poveli su 3:2 u pobedama protiv Denvera u drugoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u noći između utorka i srede slavili na svom terenu 112:105. Oklahomu je do pobede predvodio Šej Gildžes-Aleksander sa 31… »
"Ne, u redu sam...": Ovo je nasmejalo Nikolu Jokića na konferenciji čak i posle poraza od Oklahome
Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su ove noći u petom meču plej-of serije od Oklahome (112:105), čime su doveli sebe u situaciju da rival ima dve meč lopte da završi polufinale Zapada. Naš Nikola Jokić je noćas ubacio 44 poena, a na… »
Džamal Marej se iznervirao i odbrusio zbog Jokića: "Njega ne kritikujte, čak ni za to! Ja moram bolje"
Telegraf pre 20 dana
Nije ovo bilo dobro veče za Denver, koji je u drami poražen u Oklahomi u petom meču plej-of serije polufinala Zapada, čime je došao na rub eliminacije - 112:105. Iako je ubacio 28 poena, Džamal Marej je imao neke promašene važne šuteve, a kaže… »
Da li je Jokić napravio najsmešniji ofanzivni faul u istoriji plej-ofa NBA lige?
Telegraf pre 20 dana
Tokom pete utakmice polufinala Zapada protiv Oklahome, koju je Denver izgubio rezultatom 112:105, Nikola Jokić priredio je jednu od najneobičnijih scena u dosadašnjem plej-ofu. Igrala se treća deonica kada se Jokić "zapleo" sa Džejlinom Vilijamsom… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 6 satijoš 28 povezanih

Vojtehovski odgovorila Mariniki: To vam je posledica nemanja politike FOTO
B92 pre 10 minutajoš 34 povezane

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 35 minutajoš 9 povezanih

Srpski univerziteti na CWUR listi: Kragujevački treći u nacionalnoj konkurenciji
Pressek pre 4 satijoš 20 povezanih

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu, mladić priznao krivicu za incident u Futogu
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih