Повезане вести

Кеси Вентура: ‘Диди ми је организовао секс са другим мушкарцима, а он би гледао’

Кеси Вентура: ‘Диди ми је организовао секс са другим мушкарцима, а он би гледао’

Данас 14.05.2025
Касандра Вентура, бивша девојка Шона „Дидија“ Комбса, рекла је на суђењу хип-хоп могулу за трговину сексом да је контролисао њен живот и приморавао је на „понижавајуће“ сексуалне односе. Уплакана Вентура, главна сведокиња… »
Кеси Вентура: 'Диди ми је организовао секс са другим мушкарцима, а он би гледао'

Кеси Вентура: 'Диди ми је организовао секс са другим мушкарцима, а он би гледао'

Радио 021 14.05.2025
Крунска сведокиња оптужбе, Касандра Вентура, испричала је пред судом детаље о њиховој вези, како је организовао сексуалне односе са другим мушкарцима и тврди да ју је често тукао. РЕУТЕРС/Луцас Јацксон Кеси Вентура и Шон… »

Јужне вести 14.05.2025
РЕУТЕРС/Луцас Јацксон Кеси Вентура и Шон ‘Диди’ Комбс 2015. године Касандра Вентура, бивша девојка Шона „Дидија“ Комбса, рекла је на суђењу хип-хоп могулу за трговину сексом да је контролисао њен живот и приморавао је на… »

НИН 14.05.2025
Касандра Вентура, бивша девојка Шона "Дидија" Комбса, рекла је на суђењу хип-хоп могулу за трговину сексом да је контролисао њен живот и приморавао је на "понижавајуће" сексуалне односе. Уплакана Вентура, главна сведокиња… »

Вести дана »