Povezane vesti
Kesi Ventura: 'Didi mi je organizovao seks sa drugim muškarcima, a on bi gledao'
NIN 14.05.2025
Kasandra Ventura, bivša devojka Šona "Didija" Kombsa, rekla je na suđenju hip-hop mogulu za trgovinu seksom da je kontrolisao njen život i primoravao je na "ponižavajuće" seksualne odnose. Uplakana Ventura, glavna svedokinja tužilaštva, govorila je kako… »
Kesi Ventura: ‘Didi mi je organizovao seks sa drugim muškarcima, a on bi gledao’
Južne vesti 14.05.2025
REUTERS/Lucas Jackson Kesi Ventura i Šon ‘Didi’ Kombs 2015. godine Kasandra Ventura, bivša devojka Šona „Didija“ Kombsa, rekla je na suđenju hip-hop mogulu za trgovinu seksom da je kontrolisao njen život i primoravao je na „ponižavajuće“ seksualne… »
Kesi Ventura: 'Didi mi je organizovao seks sa drugim muškarcima, a on bi gledao'
Radio 021 14.05.2025
Krunska svedokinja optužbe, Kasandra Ventura, ispričala je pred sudom detalje o njihovoj vezi, kako je organizovao seksualne odnose sa drugim muškarcima i tvrdi da ju je često tukao. REUTERS/Lucas Jackson Kesi Ventura i Šon 'Didi' Kombs 2015. godine… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 28 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 61 povezana
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
"Siju se dopala super inteligencija, desiće se neverovatne stvari!" Prvo oglašavanje Trampa nakon gala večere, evo šta danas planira sa predsednikom Kine (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 58 povezanih
Prekinuta akcija "Student u svakom selu" u Republici Srpskoj, studenti ETF najavljuju povratak
Insajder pre 22 minutajoš 43 povezane