Povezane vesti
Trump spreman direktno pregovarati sa Xijem o trgovini
Al Jazeera 14.05.2025
Sada je vrijeme da se Kina otvori i to je dio našeg dogovora – mi ćemo otvoriti Kinu, rekao je američki predsjednik. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da bi mogao direktno pregovarati s kineskim predsjednikom Xijem Jinpingom o završnim… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Euronews 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. "Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da će… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Vesti online 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. – Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da… »
Vesti dana »
Željko Mitrović odmah izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo uživo u programu
Mondo pre 56 minutajoš 33 povezane
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 37 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 7 satijoš 30 povezanih
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Pravo u centar pre 21 minutajoš 22 povezane
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih