Povezane vesti
Trump spreman direktno pregovarati sa Xijem o trgovini
Al Jazeera 14.05.2025
Sada je vrijeme da se Kina otvori i to je dio našeg dogovora – mi ćemo otvoriti Kinu, rekao je američki predsjednik. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da bi mogao direktno pregovarati s kineskim predsjednikom Xijem Jinpingom o završnim… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Euronews 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. "Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da će… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Vesti online 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. – Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 1 satjoš 125 povezanih
MUP: Uhapšen osumnjičeni za prodaju oružja na crnom tržištu
Serbian News Media pre 39 minutajoš 52 povezane
Skupštinski četvrtak: Oštra polemika poslanika o "Mrdićevim zakonima" i donorstvu, ali i temama van dnevnog reda (VIDEO)
Insajder pre 4 minutajoš 37 povezanih
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
Vučiću stiglo pismo od Si Đinpinga: Predsednik Kine mu poručio: "Impresioniran sam. Spremni smo!"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane