Povezane vesti
Trump spreman direktno pregovarati sa Xijem o trgovini
Al Jazeera 14.05.2025
Sada je vrijeme da se Kina otvori i to je dio našeg dogovora – mi ćemo otvoriti Kinu, rekao je američki predsjednik. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da bi mogao direktno pregovarati s kineskim predsjednikom Xijem Jinpingom o završnim… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Euronews 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. "Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da će… »
Tramp: Mogući direktni pregovori sa Sijem o detaljima trgovinskog sporazuma
Vesti online 14.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da bi mogao direktno da pregovara sa kineskim predsednikom Sijem Đinpingom o finalnim detaljima trgovinskog sporazuma između SAD i Kine. – Da, mogu to da zamislim. Mislim, nisam siguran da… »
Vesti dana »

Putin krivi Ukrajinu za nedostatak napretka u pregovorima o primirju
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 33 povezane

Beograd: Komemorativna šetnja, građani odaju poštu stradalima u padu nadstrešnice
Beta pre 3 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 6 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih