Povezane vesti

"Doktor je uspeo da mi spasi vid": Naša voditeljka završila u bolnici zbog infekcije: Preživela je jezivu dramu, a evo šta joj…

"Doktor je uspeo da mi spasi vid": Naša voditeljka završila u bolnici zbog infekcije: Preživela je jezivu dramu, a evo šta joj…

Blic 14.05.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević je krajem prošle godine prošla kroz jezivu dramu kada joj se desio iznenadni problem sa vidom, te se odmah obratila doktorima. Naime, Dušica je za Blic objasnila šta se dogodilo, a tada je zabrinula mnoge, budući da se sve… »
"Doktor je uspeo da mi spase vid" Dušica Jakovljević završila kod oftamologa zbog infekcije: Preživela jezivu dramu, a evo joj…

"Doktor je uspeo da mi spase vid" Dušica Jakovljević završila kod oftamologa zbog infekcije: Preživela jezivu dramu, a evo joj…

Kurir 14.05.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević je krajem prošle godine prošla kroz jezivu dramu kada joj se desio iznenadni problem sa vidom, te se odmah obratila doktorima. Naime, Dušica je objasnila šta se dogodilo, a tada je zabrinula mnoge, budući da se sve iznenada… »

Vesti dana »