Povezane vesti
"Doktor je uspeo da mi spasi vid": Naša voditeljka završila u bolnici zbog infekcije: Preživela je jezivu dramu, a evo šta joj…
Blic 14.05.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević je krajem prošle godine prošla kroz jezivu dramu kada joj se desio iznenadni problem sa vidom, te se odmah obratila doktorima. Naime, Dušica je za Blic objasnila šta se dogodilo, a tada je zabrinula mnoge, budući da se sve… »
"Doktor je uspeo da mi spase vid" Dušica Jakovljević završila kod oftamologa zbog infekcije: Preživela jezivu dramu, a evo joj…
Kurir 14.05.2025
Voditeljka Dušica Jakovljević je krajem prošle godine prošla kroz jezivu dramu kada joj se desio iznenadni problem sa vidom, te se odmah obratila doktorima. Naime, Dušica je objasnila šta se dogodilo, a tada je zabrinula mnoge, budući da se sve iznenada… »
Vesti dana »
"Oni će se zabaviti, za mene nisam siguran": Jokić Amerikancima objasnio kako će izgledati Ol-star
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 49 minutajoš 19 povezanih
Nastavljena blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima, protestu će se pridružiti i poljoprivrednici iz Bogatića
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
Srpska pravoslavna crkva danas proslavljava Sveta tri Jerarha
Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 11 povezanih
Osamnaestogodišnjak osumnjičen za masovno ubistvo u Kanadi, žrtve i šestoro dece
BBC News pre 19 minutajoš 13 povezanih