Povezane vesti
Oglasila se devojka koja je bila u društvu igrača Partizana: „Gledaj ove ku*ve što idu sa crncima!“ (video)
Hot sport 14.05.2025
I dalje nije u potpunosti jasno šta je prethodilo tuči! Beograd je početkom maja meseca bio mesto ozbiljnog incidenta koji je prerastao u masovnu tuču ispred jednog kluba, a u njoj učestvovali i pojedini košarkaši Partizana. Posle noćnog izlaska, trojica… »
„Izašao sam i čuo devojke kako vrište“: Isak Bonga izneo svoju verziju događaja!
Hot sport 14.05.2025
„U tom trenutku sam video da jedna osoba trči ka Karliku i potrčao sam i ja ka njemu!“ Incident koji se dogodio pre desetak dana ispod Brankovog mosta, a ispred popularnog beogradskog kluba, i dalje ne silazi sa naslovnih strana. Javnost ne prestaje da… »
Isplivao novi snimak tuče košarkaša Partizana: Evo kako je to izgledalo iz drugog ugla! (video)
Hot sport 14.05.2025
Incident se dogodio ispred kluba „Bank“! Iako je prošlo više od nedelju dana od incidenta koji je uzburkao sportsku javnost, slučaj fizičkog obračuna ispred jednog poznatog beogradskog kluba i dalje nije dobio konkretan pravni epilog. U noći između 4. i… »
Incidentu prethodilo vređanje na rasnoj osnovi? "Novosti saznaju": Ovo su u policiji ispričali akteri i svedoci tuče sa…
Večernje novosti 14.05.2025
TUČI, koja je, kako se sumnja, u ranim jutarnjim satima, 5. maja izbila između košarkaša Partizana, Karlika Džonsa, Sterlinga Brauna i Isaka Bonge, sa jedne i N. J. (37) i J. K. (46) sa druge strane, prema izjavama dve devojke, koje su dan kasnije… »
Vesti dana »

Na današnji dan: Održani Live Aid koncerti, rođen Cezar, počelo prvo Svetsko prvenstvo u fudbalu
Radio 021 pre 33 minutajoš 2 povezane

Ako ostavite otvoren prozor na automobilu u Hrvatskoj, platićete astronomsku sumu! Ovo je spisak svih kazni: I za ablendovanje dobro udaraju po džepu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) "to je za njih bio signal, sve su odmah krenule": Ekspanzija zmija u Beogradu: Ima ih u zgradama i automobilima, stručnjak sve objasnio: Ovo nikako ne radite
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Evrostat: U EU živi 450,4 miliona stanovnika, milion više nego prošle godine
RTV pre 2 satajoš 1 povezana