Povezane vesti
Profesor Zdravković: Onlajn nastava nije nastava. I tačka
Ritam grada Kg 15.05.2025
Na skupu spred Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, Prof, dr Vladimr Zdravković poručo je da ne odustaje od svojih principa. – Dve stvari sam vam obećao 22. aprila: Ne moram da budem profesor , ali moja deca moraju uspravno da prođu kroz ovaj grad i… »
Profesor FMN koji je dobio upozorenje za otkaz: Podrška studentima jača od zastrašivanja
Insajder 14.05.2025
Profesor na Fakultetu medicinskih nauka (FMK) u Kragujevcu Vladimir Zdravković, koji je dobio upozorenje za otkaz zbog javne podrške studentima, ali i odbijanja da drži onlajn nastavu, izjavio je danas da je očekivao takvu reakciju uprave. “Poslali su mi… »
Kragujevac: Protest podrške profesoru Zdravkoviću
Pressek 14.05.2025
Studenti Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu organizovali su danas na raskrsnici kod Uzora protest podrške svom profesoru Vladimiru Zdravkoviċu. - Doktoru Vladimiru Zdravkoviću je uručeno upozorenje pred otkaz jer je javno izneo stav da se lekar ne… »
Onlajn nastava nije nastava i tačka: U Kragujevcu završen protest podrške profesoru Zdravkoviċu
Danas 14.05.2025
Dali ste nam samo još jedan razlog da ne odustajemo i struka se probudila, poručili su na kraju protesta podrške profesoru Vladimiru Zdravkoviċu studenti Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu. Protest je počeo nešto posle 11 časova, a studenti su su… »
Održan protest podrške profesoru Zdravkoviću kome prete otkazom jer ne želi da drži online nastavu na Medicinskom fakultetu…
InfoKG 14.05.2025
Dali ste nam samo još jedan razlog da ne odustajemo i struka se probudila, poručili su na kraju protesta podrške profesoru Vladimiru Zdravkoviċu studenti Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, piše Danas. Studenti su se na početku zapitali čemu služe… »
Profesor Zdravković: Onlajn nastava nije nastava. I tačka
Glas Šumadije 14.05.2025
Dve stvari sam vam obećao 22. aprila: Ne moram da budem profesor , ali moja deca moraju uspravno da prođu kroz ovaj grad i pogledaju vas uspravno kad vas sretnu. I druga – onlajn nastava nije primenjiva na medicinskom fakultetu, poručio je ispred… »
Kragujevac: Održan skup podrške profesoru medicine kome preti otkaz zbog odbijanja onlajn nastave
Novi magazin 14.05.2025
Ispred zgrade kragujevačkog Fakulteta medicinskih nauka (FMN) na poziv studenata u blokadi, održan je skup podrške profesoru te visokoškolske ustanove koji je dobio opomenu pred otkaz jer je odbio da drži onlajn nastavu. Na protestu je rečeno da je… »
Skup podrške profesoru ispred Medicinskog fakulteta u Kragujevcu
N1 Info 14.05.2025
Ispred zgrade Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu održava se skup podrške profesoru te ustanove Vladimiru Zdravkoviću, kardiolog na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac, koji je dobio upozorenje pred otkaz na ovom fakultetu, jer odbija da… »
Protest ispred Medicinskog fakulteta u Kragujevcu u znak podrške profesoru Zdravkoviću kome se preti otkazom zbog onlajn…
Danas 14.05.2025
Danas, u 11:52 posle odavanja počasti žrtvama nastradalim u Novom Sadu ispred Dekanata Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu održaće se protest u znak podrške profesoru Vladimiru Zdravkoviću kome je uprava fakulteta zapretila otkazom jer je odbio da… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana