Повезане вести

Кардинал Немет за РТС: Питао сам папу када ће поново да дође у Србију

Кардинал Немет за РТС: Питао сам папу када ће поново да дође у Србију

РТС 14.05.2025
Погледи целе католичке заједнице прошле недеље били су упрти у Ватикан, где је биран нови поглавар Римокатоличке цркве. Један од кардинала који је непосредно учествовао био је и кардинал Ладислав Немет, београдски надбискуп… »
"Питао сам папу Лава КСИВ када ће поново доћи у Србију, рекао је..." Кардинал Немет открива детаље са избора поглавара у…

"Питао сам папу Лава КСИВ када ће поново доћи у Србију, рекао је..." Кардинал Немет открива детаље са избора поглавара у…

Курир 14.05.2025
Погледи целе католичке заједнице, прошле недеље били су упрти у Ватикан, где је биран нови поглавар Римокатоличке цркве. Један од кардинала који је непосредно учествовао био је и кардинал Ладислав Немет, београдски надбискуп… »
Кардинал Немет за Данас: Лав Четрнаести неће бити „реприза“ папе Фрање

Кардинал Немет за Данас: Лав Четрнаести неће бити „реприза“ папе Фрање

Данас 14.05.2025
Понтификат папе Лава Четрнаестог никако неће бити „реприза“ понтификата папе Фрање. Нема „репризе“. Сваки кардинал кад постане папа не жели да буде као његови претходници. Нови папа је сасвим другачији. Родио се и формирао у… »
Нови папа је био у Београду

Нови папа је био у Београду

Б92 14.05.2025
Кардинал и београдски надбискуп Ладислав Немет, који је учествовао у избору новог папе, изјавио је да га није изненадило што је нови папа изабран брзо и додао да су кардинали који су учествовали у конклави и пре њеног почетка… »
Немет: Питао сам папу када ће поново доћи у Србију

Немет: Питао сам папу када ће поново доћи у Србију

РТВ 14.05.2025
БЕОГРАД - Кардинал и београдски надбискуп Ладислав Немет, који је учествовао у избору новог папе, изјавио је да га није изненадило што је нови папа изабран брзо и додао да су кардинали који су учествовали у конклави и пре њеног… »

Вести дана »