Povezane vesti
"Mi moramo da budemo primer" 39: godina mlađa devojka Lazara Ristovskog prvi put progovorila o potomstvu
Blic 14.05.2025
Laza Ristovski i njegova 39 godina mlađa devojka Anica Lazić uživaju u ljubavi, a ne kriju koliko su srećni. Anica Lazić i Lazar Ristovski takođe često putuju, pa su tako nedavno bili i na Maldivima. Ovo putovanje je glumčeva devojka dokumentovala na… »
Prvi put progovorila o potomstvu: Evo šta je 39 godine mlađa devojka Lazara Ristovskog rekla o deci sa glumcem
Kurir 14.05.2025
Anica Lazić, koja je od glumca Lazara Ristovskog mlađa čak 39 godina, često se spominje kao primer da razlika u godinama ne mora biti prepreka za ljubav. Njihova veza izazvala je mnogo pažnje upravo zbog te generacijske distance, ali par pokazuje da im… »
39 godine mlađa devojka Lazara Ristovskog prvi put o potomstvu: Da li je ovo potvrda da će raditi na deci?
Mondo 14.05.2025
Razlika u godinama mnoge je navela na pitanje da li Anica i Lazar planiraju da se ostvare kao roditelji, a mlada glumica dala je odgovor. Anica Lazić, koja je od glumca Lazara Ristovskog mlađa čak 39 godina, često se spominje kao primer da razlika u… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Da li ćete mi poverovati, ili ne – Milojević pred revanš: U glavi mi je samo Linkoln, igraćemo kao da je 0:0
Dnevnik pre 31 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 64 povezane