Повезане вести

Сузана Манчић ће овај сусрет са гагом николићем заувек памтити: Намерно ми је то радио, презнојавала сам се, не знам како сам…

Сузана Манчић ће овај сусрет са гагом николићем заувек памтити: Намерно ми је то радио, презнојавала сам се, не знам како сам…

Курир 14.05.2025
Сузана Манчић открила је да је од свих личности са јавне сцене које је угостила у емисији током каријере највише изнервирао Драган Гага Николић. Водитељка Сузана Манчић иза себе има дугогодишњу каријеру, а иако је увек пред… »
Нико није знао: Сузана Манчић открила велику НЕПРАВДУ коју јој је нанео Драган Николић

Нико није знао: Сузана Манчић открила велику НЕПРАВДУ коју јој је нанео Драган Николић

Свет & Скандал 14.05.2025
Сузана Манчић о Гаги Николићу рекла нешто неочекивано Позната водитељка Сузана Манчић отворила је душу и, након много година, испричала непознату анегдоту из своје каријере. Гостујући у емисији „Амиг схов“, открила је да је… »
"Била сам реш печена, намерно је то радио": Водитељка открила шта јој је у емисији уживо рекао Драган Николић

"Била сам реш печена, намерно је то радио": Водитељка открила шта јој је у емисији уживо рекао Драган Николић

Мондо 14.05.2025
Сузана Манчић је радила на телевизији Београд када јој је у студио дошао чувени Гага Николић. Водитељка Сузана Манчић је након много година открила да је доживела велику непријатност у емисији од глумачке легенде Драгана… »
"Била сам реш печена, намерно је то радио": Сузана Манчић након много година открила какву непријатност је доживела од Драгана…

"Била сам реш печена, намерно је то радио": Сузана Манчић након много година открила какву непријатност је доживела од Драгана…

Блиц 14.05.2025
Водитељка Сузана Манчић је након много година открила да је доживела велику непријатност у емисији од глумачке легенде Драгана Николића. Наиме Сузана Манчић је радила као водитељка емисије "Будилник" почетком 1990-их и тада је… »
"Радио је то намерно" Сузана Манчић испраичала непријатну ситуацију са легендарним глумцем!

"Радио је то намерно" Сузана Манчић испраичала непријатну ситуацију са легендарним глумцем!

Ало 14.05.2025
Гледаоцима је било духовито. Сузана Манчић недавно је открила која то позната личност ју је највише изнервирала када је гостовала у њеној емисији. Радила је као водитељка емисије "Будилник" почетком 1990-их и тада је уготила… »

Вести дана »