Povezane vesti

Suzana Mančić će ovaj susret sa gagom nikolićem zauvek pamtiti: Namerno mi je to radio, preznojavala sam se, ne znam kako sam…

Suzana Mančić će ovaj susret sa gagom nikolićem zauvek pamtiti: Namerno mi je to radio, preznojavala sam se, ne znam kako sam…

Kurir 14.05.2025
Suzana Mančić otkrila je da je od svih ličnosti sa javne scene koje je ugostila u emisiji tokom karijere najviše iznervirao Dragan Gaga Nikolić. Voditeljka Suzana Mančić iza sebe ima dugogodišnju karijeru, a iako je uvek pred kamerama pucala od… »
Niko nije znao: Suzana Mančić otkrila veliku NEPRAVDU koju joj je naneo Dragan Nikolić

Niko nije znao: Suzana Mančić otkrila veliku NEPRAVDU koju joj je naneo Dragan Nikolić

Svet & Skandal 14.05.2025
Suzana Mančić o Gagi Nikoliću rekla nešto neočekivano Poznata voditeljka Suzana Mančić otvorila je dušu i, nakon mnogo godina, ispričala nepoznatu anegdotu iz svoje karijere. Gostujući u emisiji „Amig show“, otkrila je da je početkom devedesetih doživela… »
"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Suzana Mančić nakon mnogo godina otkrila kakvu neprijatnost je doživela od Dragana…

"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Suzana Mančić nakon mnogo godina otkrila kakvu neprijatnost je doživela od Dragana…

Blic 14.05.2025
Voditeljka Suzana Mančić je nakon mnogo godina otkrila da je doživela veliku neprijatnost u emisiji od glumačke legende Dragana Nikolića. Naime Suzana Mančić je radila kao voditeljka emisije "Budilnik" početkom 1990-ih i tada je ugostila glumca Dragana… »

Vesti dana »

Prognoza do kraja meseca: Preokret koji čekamo

Prognoza do kraja meseca: Preokret koji čekamo

Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
Partizan prekinuo 19 godina dugu sušu

Partizan prekinuo 19 godina dugu sušu

B92 pre 14 minutajoš 25 povezanih
I, odgovor je "ne"; "Bombardovaće ih"

I, odgovor je "ne"; "Bombardovaće ih"

B92 pre 1 satjoš 10 povezanih
Bivši premijer SRJ Milan Panić preminuo u Kaliforniji

Bivši premijer SRJ Milan Panić preminuo u Kaliforniji