Povezane vesti

Suzana Mančić će ovaj susret sa gagom nikolićem zauvek pamtiti: Namerno mi je to radio, preznojavala sam se, ne znam kako sam…

Suzana Mančić će ovaj susret sa gagom nikolićem zauvek pamtiti: Namerno mi je to radio, preznojavala sam se, ne znam kako sam…

Kurir 14.05.2025
Suzana Mančić otkrila je da je od svih ličnosti sa javne scene koje je ugostila u emisiji tokom karijere najviše iznervirao Dragan Gaga Nikolić. Voditeljka Suzana Mančić iza sebe ima dugogodišnju karijeru, a iako je uvek pred kamerama pucala od… »
Niko nije znao: Suzana Mančić otkrila veliku NEPRAVDU koju joj je naneo Dragan Nikolić

Niko nije znao: Suzana Mančić otkrila veliku NEPRAVDU koju joj je naneo Dragan Nikolić

Svet & Skandal 14.05.2025
Suzana Mančić o Gagi Nikoliću rekla nešto neočekivano Poznata voditeljka Suzana Mančić otvorila je dušu i, nakon mnogo godina, ispričala nepoznatu anegdotu iz svoje karijere. Gostujući u emisiji „Amig show“, otkrila je da je početkom devedesetih doživela… »
"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Voditeljka otkrila šta joj je u emisiji uživo rekao Dragan Nikolić

"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Voditeljka otkrila šta joj je u emisiji uživo rekao Dragan Nikolić

Mondo 14.05.2025
Suzana Mančić je radila na televiziji Beograd kada joj je u studio došao čuveni Gaga Nikolić. Voditeljka Suzana Mančić je nakon mnogo godina otkrila da je doživela veliku neprijatnost u emisiji od glumačke legende Dragana Nikolića. Suzana Mančić je… »
"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Suzana Mančić nakon mnogo godina otkrila kakvu neprijatnost je doživela od Dragana…

"Bila sam reš pečena, namerno je to radio": Suzana Mančić nakon mnogo godina otkrila kakvu neprijatnost je doživela od Dragana…

Blic 14.05.2025
Voditeljka Suzana Mančić je nakon mnogo godina otkrila da je doživela veliku neprijatnost u emisiji od glumačke legende Dragana Nikolića. Naime Suzana Mančić je radila kao voditeljka emisije "Budilnik" početkom 1990-ih i tada je ugostila glumca Dragana… »
"Radio je to namerno" Suzana Mančić ispraičala neprijatnu situaciju sa legendarnim glumcem!

"Radio je to namerno" Suzana Mančić ispraičala neprijatnu situaciju sa legendarnim glumcem!

Alo 14.05.2025
Gledaocima je bilo duhovito. Suzana Mančić nedavno je otkrila koja to poznata ličnost ju je najviše iznervirala kada je gostovala u njenoj emisiji. Radila je kao voditeljka emisije "Budilnik" početkom 1990-ih i tada je ugotila glumca Dragana Nikolića sa… »

Vesti dana »