Повезане вести
Глумица Нела Михаиловић добитница Награде „Жанка Стокић”
Курир 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде „Жанка Стокић“ за 2022/2023 годину и деветнаеста лауреткиња признања Народног позоришта, „Вечерњих новости“ и Града Пожаревца, установљеног… »
Нела Михаиловић је овогодишња добитница Награде "Жанка Стокић" "Пресрећна сам, мислим да свака глумица прижељкује ову…
Ало 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде "Жанка Стокић" за 2022/2023 годину. Глумица Нела Михаиловић је деветнаеста лауреткиња значајног глумачког признања Народног позоришта… »
Глумица Нела Михаиловић добитница Награде "Жанка Стокић"
РТС 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде "Жанка Стокић" за 2022/2023. годину и деветнаеста лауреткиња признања Народног позоришта, "Вечерњих новости" и Града Пожаревца, установљеног… »
Нела Михаиловић добитница Награде "Жанка Стокић": Сећам се разговора са Наташом Нинковић када нам је "Жанка" била још веома…
Блиц 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде „Жанка Стокић“ за 2022/2023 годину и деветнаеста лауреткиња престижног признања. Награда се додељује активним глумицама које су својим… »
Глумица Нела Михаиловић добитница награде "Жанка Стокић": "Огромна ми је част јер сам у друштву дива нашег глумишта"
Еуроневс 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде "Жанка Стокић" за 2022/2023 годину и деветнаеста лауреткиња признања Народног позоришта, "Вечерњих новости" и Града Пожаревца, установљеног… »
Глумица Нела Михаиловић добитница Награде "Жанка Стокић"
Б92 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловић добитница је Награде "Жанка Стокић" за 2022/2023 годину. Нела Михаиловић је деветнаеста лауреткиња признања Народног позоришта, "Вечерњих новости" и Града… »
Нела Михаиловиц́ добитница награде „Жанка Стокиц́“
Телеграф 14.05.2025
Првакиња Драме Народног позоришта у Београду Нела Михаиловиц́ добитница је награде „Жанка Стокиц́“ за 2022/2023 годину и деветнаеста лауреткиња признања Народног позоришта, „Вечерњих новости“ и Града Пожаревца, установљеног… »
Свака глумица прижељкује "жанку"!: Нела Михаиловић, нова добитница награде са именом велике српске глумице
Вечерње новости 14.05.2025
ПРВАКИЊА Драме Народног позоришта Нела Михаиловић - овогодишња је добитница Награде "Жанка Стокић" и деветнаеста лауреткиња угледног признања које додељују Народно позориште у Београду, Компанија "Новости" и Град Пожаревац… »
Вести дана »
Тањга после историјске победе на Маракани! Ево шта је поручио након Црвене звезде!
Курир пре 13 минутајош 61 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 47 минутајош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 57 минутајош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних