Povezane vesti
Nela Mihailović je ovogodišnja dobitnica Nagrade "Žanka Stokić" "Presrećna sam, mislim da svaka glumica priželjkuje ovu…
Alo 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023 godinu. Glumica Nela Mihailović je devetnaesta lauretkinja značajnog glumačkog priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada… »
Glumica Nela Mihailović dobitnica nagrade "Žanka Stokić": "Ogromna mi je čast jer sam u društvu diva našeg glumišta"
Euronews 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na inicijativu… »
Nela Mihailović dobitnica nagrade „Žanka Stokić“
Telegraf 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je nagrade „Žanka Stokić“ za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, „Večernjih novosti“ i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na… »
Vesti dana »
EPS upozorio na internet prevaru: Nikad kupcima ne šaljemo obaveštenja sa linkovima za plaćanja
Šabačke novosti pre 4 satijoš 23 povezane
Oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo o povredama Tatjane M.: ORL izveštaj još nije zvanično predat
Telegraf pre 24 satajoš 186 povezanih