Povezane vesti

Glumica Nela Mihailović dobitnica Nagrade „Žanka Stokić”

Glumica Nela Mihailović dobitnica Nagrade „Žanka Stokić”

Kurir 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade „Žanka Stokić“ za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, „Večernjih novosti“ i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na inicijativu… »
Nela Mihailović je ovogodišnja dobitnica Nagrade "Žanka Stokić" "Presrećna sam, mislim da svaka glumica priželjkuje ovu…

Nela Mihailović je ovogodišnja dobitnica Nagrade "Žanka Stokić" "Presrećna sam, mislim da svaka glumica priželjkuje ovu…

Alo 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023 godinu. Glumica Nela Mihailović je devetnaesta lauretkinja značajnog glumačkog priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada… »
Glumica Nela Mihailović dobitnica Nagrade "Žanka Stokić"

RTS 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023. godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na… »
Nela Mihailović dobitnica Nagrade "Žanka Stokić": Sećam se razgovora sa Natašom Ninković kada nam je "Žanka" bila još veoma…

Nela Mihailović dobitnica Nagrade "Žanka Stokić": Sećam se razgovora sa Natašom Ninković kada nam je "Žanka" bila još veoma…

Blic 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade „Žanka Stokić“ za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja prestižnog priznanja. Nagrada se dodeljuje aktivnim glumicama koje su svojim „ličnošću obeležile pozorišni… »
Glumica Nela Mihailović dobitnica nagrade "Žanka Stokić": "Ogromna mi je čast jer sam u društvu diva našeg glumišta"

Glumica Nela Mihailović dobitnica nagrade "Žanka Stokić": "Ogromna mi je čast jer sam u društvu diva našeg glumišta"

Euronews 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na inicijativu… »

B92 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je Nagrade "Žanka Stokić" za 2022/2023 godinu. Nela Mihailović je devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, "Večernjih novosti" i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003… »
Nela Mihailović dobitnica nagrade „Žanka Stokić“

Nela Mihailović dobitnica nagrade „Žanka Stokić“

Telegraf 14.05.2025
Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Nela Mihailović dobitnica je nagrade „Žanka Stokić“ za 2022/2023 godinu i devetnaesta lauretkinja priznanja Narodnog pozorišta, „Večernjih novosti“ i Grada Požarevca, ustanovljenog 2003. godine na… »
Svaka glumica priželjkuje "žanku"!: Nela Mihailović, nova dobitnica nagrade sa imenom velike srpske glumice

Svaka glumica priželjkuje "žanku"!: Nela Mihailović, nova dobitnica nagrade sa imenom velike srpske glumice

Večernje novosti 14.05.2025
PRVAKINjA Drame Narodnog pozorišta Nela Mihailović - ovogodišnja je dobitnica Nagrade "Žanka Stokić" i devetnaesta lauretkinja uglednog priznanja koje dodeljuju Narodno pozorište u Beogradu, Kompanija "Novosti" i Grad Požarevac. foto I.Marinković Nagrada… »

Vesti dana »