Povezane vesti
Pobegao iz partizana, pa šokirao izjavom o Srbiji! "Nisam očekivao da će...."
Kurir 14.05.2025
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Takuma Asano: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji
Danas 14.05.2025
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. – Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Asano ne zaboravlja Humsku: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji
Sportski žurnal 14.05.2025
Japanac nahvalio crno-bele i srpsku kulturu. Japanac Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život, prenosi Beta. - Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje… »
Takuma Asano pričao Englezima o Srbiji: "Nisam očekivao da ću uživati!"
Sportske.net 14.05.2025
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 30 povezanih

Putevi Srbije: Proteklog vikenda najintenzivniji saobraćaj od početka letnje sezone
Danas pre 6 minutajoš 24 povezane

Rhmz upalio NARANDžASTI meteo-alarm Upozorenjea na vremenske nepogode
Dnevnik pre 52 minutajoš 45 povezanih

Nemanja Radonjić propušta predstojeće utakmice zbog povrede kolena
Novi magazin pre 16 minutajoš 54 povezane