Povezane vesti

Pobegao iz partizana, pa šokirao izjavom o Srbiji! "Nisam očekivao da će...."

Pobegao iz partizana, pa šokirao izjavom o Srbiji! "Nisam očekivao da će...."

Kurir pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Takuma Asano: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji

Takuma Asano: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji

Danas pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. – Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo… »
Asano ne zaboravlja Humsku: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji

Asano ne zaboravlja Humsku: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji

Sportski žurnal pre 19 dana
Japanac nahvalio crno-bele i srpsku kulturu. Japanac Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život, prenosi Beta. - Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler… »
Takuma Asano pričao Englezima o Srbiji: "Nisam očekivao da ću uživati!"

Takuma Asano pričao Englezima o Srbiji: "Nisam očekivao da ću uživati!"

Sportske.net pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »

Vesti dana »