Povezane vesti
Pobegao iz partizana, pa šokirao izjavom o Srbiji! "Nisam očekivao da će...."
Kurir pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Takuma Asano: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji
Danas pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. – Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo… »
Asano ne zaboravlja Humsku: Nisam očekivao da ću toliko uživati u Srbiji
Sportski žurnal pre 19 dana
Japanac nahvalio crno-bele i srpsku kulturu. Japanac Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život, prenosi Beta. - Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler… »
Takuma Asano pričao Englezima o Srbiji: "Nisam očekivao da ću uživati!"
Sportske.net pre 19 dana
Japanski fudbaler Takuma Asano izjavio je u intervjuu za Skaj Sport da mu je gol na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke promenio život. "Taj gol mi je promenio život. Od tada, svaki japanski fudbaler veruje da možemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Pre… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima, čuva ih Žandarmerija
Novi magazin pre 6 minutajoš 40 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 3 satajoš 25 povezanih

Još jedan snimak ćacija koji gađa ljude farbom u Futogu: Naneo ženi povredu oka, a malo se i skrivao (video)
Pravda pre 52 minutajoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 6 minutajoš 24 povezane

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih