Povezane vesti

Hasan Dudić pobegao iz bolnice! Kada je video da su lekari otišli odmah uleteo u taksi i zbrisao, a ovo je razlog

Hasan Dudić pobegao iz bolnice! Kada je video da su lekari otišli odmah uleteo u taksi i zbrisao, a ovo je razlog

Kurir 14.05.2025
Pevač Hasan Dudić otkrio je da je pobegao iz bolnice, a onda progovorio i o razlogu zbog koje je doneo ovu odluku. Naime, Hasan Dudić je pre dva dana slavio punoletstvo unuke Vasilije, pa je to bio razlog zbog kojeg je napustio bolnički krevet bez… »
Hasan Dudić otkrio da je nedavno pobegao iz bolnice: Ovo je razlog

Hasan Dudić otkrio da je nedavno pobegao iz bolnice: Ovo je razlog

Nova 14.05.2025
Pevač Hasan Dudić otkrio je da je pobegao iz bolnice, a onda progovorio i o razlogu zbog koje je doneo ovu odluku. Hasan Dudić je pre dva dana slavio punoletstvo unuke Vasilije, pa je to bio razlog zbog kojeg je napustio bolnički krevet bez saglasnosti… »
Hasan Dudić pobegao iz bolnice: Sačekao da odu lekari, pa istrčao iz zgrade i ušao u taksi

Hasan Dudić pobegao iz bolnice: Sačekao da odu lekari, pa istrčao iz zgrade i ušao u taksi

Mondo 14.05.2025
Pevač Hasan Dudić otkrio je da je pobegao iz bolnice, a onda progovorio i o razlogu zbog koje je doneo ovu odluku. Pevač Hasan Dudić je pre dva dana slavio punoletstvo unuke Vasilije, pa je to bio razlog zbog kojeg je napustio bolnički krevet bez… »
Hasan Dudić pobegao iz bolnice, pa javno priznao: "Morao sam to da uradim, nije bilo druge!"

Hasan Dudić pobegao iz bolnice, pa javno priznao: "Morao sam to da uradim, nije bilo druge!"

Telegraf 14.05.2025
Pevač Hasan Dudić nedavno je iznenadio sve kada je priznao da je napustio bolnicu bez saglasnosti lekara. Razlog njegovog hrabrog poteza bio je specijalan događaj - punoletstvo njegove unuke Vasilije, koju je želeo da podrži u njenom velikom danu. Naime… »
Hasan Dudić pobegao iz bolnice: Pevač odbio lečenje pa javno priznao sve: "Kad sam video da su doktori otišli, ja u taksi i…

Hasan Dudić pobegao iz bolnice: Pevač odbio lečenje pa javno priznao sve: "Kad sam video da su doktori otišli, ja u taksi i…

Blic 14.05.2025
Pevač Hasan Dudič otkrio je da je pobegao iz bolnice, a onda progovorio i o razlogu zbog koje je doneo ovu odluku. Naime, Hasan Dudić je pre dva dana slavio punoletstvo unuke Vasilije, pa je to bio razlog zbog kojeg je napustio bolnički krevet bez… »

Vesti dana »