Povezane vesti

"Isekao je više mesa nego što je trebalo": Doktor unakazio ženu fudbalera, Jovana otkrila horor iz ordinacije

"Isekao je više mesa nego što je trebalo": Doktor unakazio ženu fudbalera, Jovana otkrila horor iz ordinacije

Mondo 14.05.2025
Jovana Đorđević u razgovoru s pratiocima na društvenoj mreži Instagram, pričala o intervenciji vađenja biopolimera iz usana. Jovana Đorđević, manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja na domaćoj sceni… »
"Doktor mi je isekao više mesa i mog tkiva" Žena fudbalera prolazi kao pakao: "Ovo je horor film"

"Doktor mi je isekao više mesa i mog tkiva" Žena fudbalera prolazi kao pakao: "Ovo je horor film"

Alo 14.05.2025
Jovana se požalila na doktora koji joj je uradio zahvat, te ne može da se nakaje što je uopšte svojevremeno i povećavala usne hirurškim zahvatom. Jovana Švonja Đorđević želi da se ponovo približi svom prirodnom izgledu, ali postoje ograničenja koja joj… »
"Doktor mi je isekao više mesa i mog tkiva": Žena fudbalera prolazi kroz agoniju: "Ovo je horor film"

"Doktor mi je isekao više mesa i mog tkiva": Žena fudbalera prolazi kroz agoniju: "Ovo je horor film"

Blic 13.05.2025
Supruga fudbalera Filipa Jovanovića, nekadašnja manekenka Jovana Švonja Đorđević poželela je da vrati svoj prirodan izgled, ali to ne može učiniti u potpunosti. Ona je na Instagramu objavila da je izvadila biopolimer iz usana, ali je sada, odgovarajući… »

Vesti dana »