Povezane vesti
Mi snaga naroda: Gde je nestala dokumentacija o zločinima nad Srbima na području Srebrenice?
Beta 14.05.2025
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" saopštila je danas da brojne institucije u Srbiji ne poseduju, ili nikada nisu čuli, za dokumentaciju o ratnim zločinima i zločinima genocida nad Srbima na području Srebrenice u periodu od… »
Mi snaga naroda: Gde je nestala dokumentacija o zločinima nad Srbima na području Srebrenice?
Radio sto plus 14.05.2025
Poslanička grupa je u saopštenju navela da ta dokumentacija podrazumeva “Memorandum o ratnim zločinima i genocidu u Istočnoj Bosni” koji je izradila Jugoslovenska državna komisija za ratne zločine, kao i protivtužbu koju je Savezna republika Jugoslavija… »
Danas 14.05.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“ saopštila je danas da brojne institucije u Srbiji ne poseduju, ili nikada nisu čuli, za dokumentaciju o ratnim zločinima i zločinima genocida nad Srbima na području Srebrenice u periodu od… »
Vesti dana »
Tramp zapretio carinama od 200 odsto na francuska vina da bi naterao Makrona da se pridruži Odboru za mir
Danas pre 1 satjoš 48 povezanih
Svetski ekonomski forum u Davosu – Vučić: Svet ide u ludom smeru, moramo da sačuvamo mir
RTS pre 0 minutajoš 19 povezanih
'Nije mi jasno šta radiš sa Grenlandom': Šta je sve Tramp objavio na mrežama
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 21. januar: Oblačno uz sunčane intervale
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih