Povezane vesti

"Žena iz Francuske umire i ostavlja mi 250.000€" Beograđanka dobila ovaj mejl, pa postavila jedno pitanje: Otkrili joj šta se…

"Žena iz Francuske umire i ostavlja mi 250.000€" Beograđanka dobila ovaj mejl, pa postavila jedno pitanje: Otkrili joj šta se…

Kurir 14.05.2025
Nigerijska prevara poznatija kao "daleki rođak" su najčešće internet prevare koje se obavljaju putem mejla ili društvenih mreža tako što lukavi prevaranti obećanjima o "velikom nasledstvu" mame žrtve da im pošalju novac. Jedan od poslednjih primera ove… »
"Francuskinja umire i ostavlja mi: 250.000 evra" Žena iz Srbije dobila misteriozan mejl: Postavila je jedno pitanje i saznala…

"Francuskinja umire i ostavlja mi: 250.000 evra" Žena iz Srbije dobila misteriozan mejl: Postavila je jedno pitanje i saznala…

Blic 14.05.2025
Nigerijska prevara, poznatija kao "daleki rođak", predstavlja najčešći oblik internet prevare koje se odvijaju putem mejla ili društvenih mreža. Prevaranti, vešto prikrivajući svoje namere, daju lažna obećanja o velikom nasledstvu kako bi privukli svoju… »

Vesti dana »