Povezane vesti

Voditelj "elite" hitno operisan: Darku Tanasijeviću pozlilo, završio na intenzivnoj

Voditelj "elite" hitno operisan: Darku Tanasijeviću pozlilo, završio na intenzivnoj

Blic 14.05.2025
Darko Tanasijević hitno je operisan i nalazi se u bolnici na intenzivnoj nezi. Voditelj rijaliti programa "Elita" Darko Tanasijević, koji je početkom aprila proslavio 31. rođendan, juče je hitno primljen u bolnicu zbog bolova u stomaku i visoke… »
Darko Tanasijević hitno operisan: Voditelj "Elite" iznenada završio u bolnici nakon što je osetio bol u stomaku

Darko Tanasijević hitno operisan: Voditelj "Elite" iznenada završio u bolnici nakon što je osetio bol u stomaku

Mondo 14.05.2025
Jedno od najpoznatijih lica Televizije Pink i voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević završio je u bolnici. Darko je juče hitno primljen u bolnicu zbog bola u stomaku i visoke temperature. Nakon što su mu odrađene detaljne analize i… »
Darko Tanasijević hitno operisan: Voditelj Elite primljen u bolnicu sa jakim bolovima, evo kako se oseća posle intervencije

Darko Tanasijević hitno operisan: Voditelj Elite primljen u bolnicu sa jakim bolovima, evo kako se oseća posle intervencije

Kurir 14.05.2025
Voditelj Darko Tanasijević je hitno operisan i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Darko se nakon hirurške intervencije oseća dobro. Voditelj rijaliti programa "Elita" Darko Tanasijević, koji je početkom aprila proslavio 31. rođendan, juče… »
Oglasio se Darko Tanasijević nakon operacije: Probudio sam se u užasnim bolovima, a onda su me doktori hitno poslali na…

Oglasio se Darko Tanasijević nakon operacije: Probudio sam se u užasnim bolovima, a onda su me doktori hitno poslali na…

Kurir 14.05.2025
Voditelj Darko Tanasijević hitno je operisan nakon što mu se slošilo. Doktori su otkrili da je Darku Tanasijeviću puklo slepo crevo, a voditelj je sada otkrio kako se oseća. - Probudio sam se sa užasnim bolovima i diarejom i u prvi mah sam pomislio da je… »
Hitno operisan Voditelj pinka Trpeo nesnosne bolove, evo u kakvom je stanju sada

Hitno operisan Voditelj pinka Trpeo nesnosne bolove, evo u kakvom je stanju sada

Alo 14.05.2025
Nakon intervencije se oseća dobro. Voditelj rijaliti-programa Elita Darko Tanasijević, koji je početkom aprila proslavio 31. rođendan, juče je hitno primljen u bolnicu zbog bolova u stomaku i visoke temperature. Nakon što su lekari uradili sve potrebne… »
Prvo oglašavanje voditelja pinka nakon što je završio u hitnoj "Trpeo sam nesnosne bolove i imao visoku temperaturu"

Prvo oglašavanje voditelja pinka nakon što je završio u hitnoj "Trpeo sam nesnosne bolove i imao visoku temperaturu"

Alo 14.05.2025
Darko se juče žalio na bolove u stomaku, a usput je dobio i visoku temperaturu. Voditelj Darko Tanasijević hitno je operisan nakon što mu se slošilo. Doktori su otkrili da je Darku Tanasijeviću puklo slepo crevo, a voditelj je sada otkrio kako se oseća… »
Voditelj Elite hitno operisan! Primljen u bolnicu zbog jakih bolova, poznato njegovo stanje

Voditelj Elite hitno operisan! Primljen u bolnicu zbog jakih bolova, poznato njegovo stanje

Telegraf 14.05.2025
Voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević, hitno je primljen u bolnicu nakon što je osećao jake bolove u stomaku i imao visoku temperaturu. Nakon što su lekari obavili potrebne analize, ustanovljeno je da mu je puklo slepo crevo, što je… »
Prvo oglašavanje Darka tanasijevića: Voditelj otkrio kako se oseća nakon operacije: "Trpeo sam nesnosne bolove i imao visoku…

Prvo oglašavanje Darka tanasijevića: Voditelj otkrio kako se oseća nakon operacije: "Trpeo sam nesnosne bolove i imao visoku…

Blic 14.05.2025
Voditelj Darko Tanasijević hitno je operisan nakon što mu se slošilo. Doktori su otkrili da je Darku Tanasijeviću puklo slepo crevo, a voditelj je sada otkrio kako se oseća. - Probudio sam se sa užasnim bolovima i diarejom i u prvi mah sam pomislio da je… »

Vesti dana »