Повезане вести
Водитељ "елите" хитно оперисан: Дарку Танасијевићу позлило, завршио на интензивној
Блиц 14.05.2025
Дарко Танасијевић хитно је оперисан и налази се у болници на интензивној нези. Водитељ ријалити програма "Елита" Дарко Танасијевић, који је почетком априла прославио 31. рођендан, јуче је хитно примљен у болницу због болова у… »
Дарко Танасијевић хитно оперисан: Водитељ "Елите" изненада завршио у болници након што је осетио бол у стомаку
Мондо 14.05.2025
Једно од најпознатијих лица Телевизије Пинк и водитељ ријалити програма "Елита", Дарко Танасијевић завршио је у болници. Дарко је јуче хитно примљен у болницу због бола у стомаку и високе температуре. Након што су му одрађене… »
Дарко Танасијевић хитно оперисан: Водитељ Елите примљен у болницу са јаким боловима, ево како се осећа после интервенције
Курир 14.05.2025
Водитељ Дарко Танасијевић је хитно оперисан и тренутно се налази на одељењу интензивне неге. Дарко се након хируршке интервенције осећа добро. Водитељ ријалити програма "Елита" Дарко Танасијевић, који је почетком априла… »
Огласио се Дарко Танасијевић након операције: Пробудио сам се у ужасним боловима, а онда су ме доктори хитно послали на…
Курир 14.05.2025
Водитељ Дарко Танасијевић хитно је оперисан након што му се слошило. Доктори су открили да је Дарку Танасијевићу пукло слепо црево, а водитељ је сада открио како се осећа. - Пробудио сам се са ужасним боловима и диарејом и у… »
Хитно оперисан Водитељ пинка Трпео несносне болове, ево у каквом је стању сада
Ало 14.05.2025
Након интервенције се осећа добро. Водитељ ријалити-програма Елита Дарко Танасијевић, који је почетком априла прославио 31. рођендан, јуче је хитно примљен у болницу због болова у стомаку и високе температуре. Након што су… »
Прво оглашавање водитеља пинка након што је завршио у хитној "Трпео сам несносне болове и имао високу температуру"
Ало 14.05.2025
Дарко се јуче жалио на болове у стомаку, а успут је добио и високу температуру. Водитељ Дарко Танасијевић хитно је оперисан након што му се слошило. Доктори су открили да је Дарку Танасијевићу пукло слепо црево, а водитељ је… »
Водитељ Елите хитно оперисан! Примљен у болницу због јаких болова, познато његово стање
Телеграф 14.05.2025
Водитељ ријалити програма "Елита", Дарко Танасијевић, хитно је примљен у болницу након што је осећао јаке болове у стомаку и имао високу температуру. Након што су лекари обавили потребне анализе, установљено је да му је пукло… »
Прво оглашавање Дарка танасијевића: Водитељ открио како се осећа након операције: "Трпео сам несносне болове и имао високу…
Блиц 14.05.2025
Водитељ Дарко Танасијевић хитно је оперисан након што му се слошило. Доктори су открили да је Дарку Танасијевићу пукло слепо црево, а водитељ је сада открио како се осећа. - Пробудио сам се са ужасним боловима и диарејом и у… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 57 минутајош 3 повезане