Povezane vesti
„Ne znamo o Novakovim ličnim problemima, nismo u njegovoj glavi – period sumnje je ogroman“
Nova 14.05.2025
Žistin Enan, nekada najbolja teniserka sveta, prokomentarisala je prekid saradnje Novaka Đokovića i Endija Marija. Legendarni Britanac se početkom godine pridružio Novakovom timu, zajedno su šokirali ceo teniski svet, ali njihova saradnja nije urodila… »
Bivša No.1 o Novakovoj odluci: "Nisam iznenađena"
B92 14.05.2025
Bivša prva teniserka sveta Žistin Enan prokomentarisala je prekid saradnje Novaka Đokovića i Endija Marija. Đoković se zahvalio na saradnji Britancu, sa kojim je radio od januara. "Nisam iznenađena ovom odlukom. Možemo da pričamo o tajmingu. Mislili smo… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 24 minutajoš 45 povezanih
Zelenski je pristao? Pao dogovor sa SAD: Dokument će biti potpisan u kratkom roku
B92 pre 19 minutajoš 42 povezane
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 2 satajoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Osmani zakazala izbore: Posle političkog haosa tzv. država Kosovo ide na vanredno glasanje
Euronews pre 9 minutajoš 32 povezane