Povezane vesti
"Moj muž je bio sa milion žena pre mene" Poznata voditeljka (50) otkrila pikanterije iz života supruga kog krije kao zmija…
Kurir 14.05.2025
Voditeljka Nataša Pavlović (50), poznatija kao "Praktična žena", uživa u skladnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem. Ipak, Nataša se sa suprugom gotovo nikada nije eksponirala u javnosti, a na društvenim mrežama retko deli njiove zajedničke… »
"Moj muž je bio sa milion žena pre mene": Srpska voditeljka (50) otkrila pikanterije iz života supruga kog krije kao zmija…
Blic 14.05.2025
Voditeljka Nataša Pavlović (50), poznatija kao "Praktična žena", uživa u skladnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem. Ipak, Nataša se sa suprugom gotovo nikada nije eksponirala u javnosti, a na društvenim mrežama retko deli njiove zajedničke… »
Vesti dana »
Porast cene nafte i prirodnog gasa posle iranskih napada na energetska postrojenja u Zalivu
Beta pre 18 minutajoš 79 povezanih
NBA: Nagetsi poraženi od Memfis grizlisa, Oklahoma savladala Bruklin, Nju Orleans bolji od LA Klipersa (VIDEO)
RTV pre 52 minutajoš 27 povezanih
Tragedija u studentskom domu: Student pao sa četvrtog sprata i poginuo
B92 pre 28 minutajoš 18 povezanih
Plate do 2.500 evra: Za sezonu na Jadranu potrebno 90.000 radnika, ove pozicije su najtraženije
Mondo pre 32 minutajoš 13 povezanih