Povezane vesti
"Bio sam godinu dana u vezi sa bračnim parom. Niko nije znao našu tajnu, ne stidim se": Pevač (31) šokirao priznanjem, otkrio…
Blic 14.05.2025
Pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života i šokirao je sve. Naime, Josip je otkrio da je bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi – ne znam… »
Pevač Bio sa bračnim parom! Zvezda Granda priznala: Otkriveni šok detalji o ljubavnom trouglu: Bili smo u šemi godinu dana, ne…
Kurir 14.05.2025
Pevač koji se proslavio u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je detalje iz privatnog, odnosno ljubavog života koji su sve ostavili bey teksta. Kako je tvrdio, bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi… »
Vesti dana »

Skupština Srbije nastavila rad: Rasprava po amandmanima, na dnevnom redu ovi zakoni, deo opozicije nije u sali (video)
Blic pre 47 minutajoš 18 povezanih

Raspust počeo, ali ne za sve đake: Deo osnovaca još nedelju dana u klupama
OK radio pre 1 satjoš 16 povezanih

OPREZ! Počela SEDMODNEVNA pojačana kontrola saobraćaja: Evo šta je NA METI policije
InfoKG pre 2 satajoš 18 povezanih

Uživo besne sukobi između dva zakleta neprijatelja: Osmoro poginulih u raketiranju Izraela
Alo pre 22 minutajoš 45 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo demokratske poslanice u Minesoti i njenog supruga
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih