Povezane vesti
"Bio sam godinu dana u vezi sa bračnim parom. Niko nije znao našu tajnu, ne stidim se": Pevač (31) šokirao priznanjem, otkrio…
Blic 14.05.2025
Pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života i šokirao je sve. Naime, Josip je otkrio da je bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi – ne znam… »
Pevač Bio sa bračnim parom! Zvezda Granda priznala: Otkriveni šok detalji o ljubavnom trouglu: Bili smo u šemi godinu dana, ne…
Kurir 14.05.2025
Pevač koji se proslavio u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je detalje iz privatnog, odnosno ljubavog života koji su sve ostavili bey teksta. Kako je tvrdio, bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Razorna oluja preti Evropi, donosi vetar od 150km/h i talase od 10 metara: Evo šta očekuje Srbiju
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane

Novi tramvaj iskočio iz šina u Beogradu, saobraćaj bio obustavljen na Autokomandi
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 41 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 8 minutajoš 40 povezanih