Povezane vesti

"Bio sam godinu dana u vezi sa bračnim parom. Niko nije znao našu tajnu, ne stidim se": Pevač (31) šokirao priznanjem, otkrio…

"Bio sam godinu dana u vezi sa bračnim parom. Niko nije znao našu tajnu, ne stidim se": Pevač (31) šokirao priznanjem, otkrio…

Blic 14.05.2025
Pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života i šokirao je sve. Naime, Josip je otkrio da je bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi – ne znam… »
Pevač Bio sa bračnim parom! Zvezda Granda priznala: Otkriveni šok detalji o ljubavnom trouglu: Bili smo u šemi godinu dana, ne…

Pevač Bio sa bračnim parom! Zvezda Granda priznala: Otkriveni šok detalji o ljubavnom trouglu: Bili smo u šemi godinu dana, ne…

Kurir 14.05.2025
Pevač koji se proslavio u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", Josip Nedić (31), otkrio je detalje iz privatnog, odnosno ljubavog života koji su sve ostavili bey teksta. Kako je tvrdio, bio u vezi sa bračnim parom. - Bio sam godinu dana u vezi, ili šemi… »

Vesti dana »