Povezane vesti
Fico: Nemam povreda ni trauma nakon pokušaja atentata prošle godine
Insajder 14.05.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas, uoči godišnjice pokušaja atentata na njega, da nema povreda koje bi mogle uticati na njegove političke planove, kao i da nema traume vezane za taj događaj. „U odličnoj sam fizičkoj formi i spreman sam da… »
Fico: Nemam povreda ni trauma nakon pokušaja atentata prošle godine
RTV 14.05.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas, uoči godišnjice od pokušaja atentata na njega, da nema povreda koje bi mogle uticati na njegove političke planove, kao i da nema traume vezane za taj događaj. "U odličnoj sam fizičkoj formi i… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi; Moskva testirala borbeni laser
RTV pre 53 minutajoš 1 povezana
Tramp o pregovorima sa Teheranom: Nisam im ništa ponudio; Irak obnavlja letove ka Iranu
RTS pre 3 minutajoš 1 povezana
Anticiklon dominira i pravi niz dana koji će se mnogima dopasti, a onda ga preseca ova pojava iz Grčke: Temperature negde oko 0, negde skoro 30 stepeni
Blic pre 23 minutajoš 5 povezanih
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana