Povezane vesti
Marko Bošnjak se oglasio nakon poraza na Evroviziji: "Ja sam svoj pobednik"
B92 14.05.2025
Marko Bošnjak, hrvatski predstavnik na Evroviziji, oglasio se na svom Instagramu nakon što nije prošao u finale takmičenja. "Sinoć smo izveli nastup života. Bio je smeo, hrabar i bez izvinjavanja – potpuno naš. I iako se nismo kvalifikovali, nikada nisam… »
"Podigli smo buku" Oglasio se predstavnik Hrvatske nakon ispadanja sa Evrovizije: "Iskreno sam šokiran što..."
Telegraf 14.05.2025
Mladi pevač Marko Bošnjak koji je predstavljao Hrvatsku na "Pesmi Evrovizije 2025 u Bazelu, nije uspeo da se plasira u finale ovog prestižnog muzičkog takmičenja. Na evrovizijskoj sceni izveo je pesmu "Poison cake", uz scenski performans koji je podsećao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

VIDEO Počeo protest "Jesen stiže huljo moja" u Sremskoj Mitrovici: Govori i izložba
Radio 021 pre 57 minutajoš 11 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 25 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih