Povezane vesti
Marko Bošnjak se oglasio nakon poraza na Evroviziji: "Ja sam svoj pobednik"
B92 14.05.2025
Marko Bošnjak, hrvatski predstavnik na Evroviziji, oglasio se na svom Instagramu nakon što nije prošao u finale takmičenja. "Sinoć smo izveli nastup života. Bio je smeo, hrabar i bez izvinjavanja – potpuno naš. I iako se nismo kvalifikovali, nikada nisam… »
"Podigli smo buku" Oglasio se predstavnik Hrvatske nakon ispadanja sa Evrovizije: "Iskreno sam šokiran što..."
Telegraf 14.05.2025
Mladi pevač Marko Bošnjak koji je predstavljao Hrvatsku na "Pesmi Evrovizije 2025 u Bazelu, nije uspeo da se plasira u finale ovog prestižnog muzičkog takmičenja. Na evrovizijskoj sceni izveo je pesmu "Poison cake", uz scenski performans koji je podsećao… »
Vesti dana »
Teroristi na tlu Velike Britanije: Pet osoba uhapšeno zbog sumnje da su planirali napad na bazu
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih
Švajcarci odbacili inicijativu o pooštravanju pravila neutralnosti, pokazuju preliminarni rezultati
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih
Komisija utvrdila da pruga Niš-Brestovac nije bezbedna, Vučić najavljuje njeno brzo otvaranje
Nova pre 4 satijoš 2 povezane
Tramp najavio nove pregovore naredne nedelje, Arakči poručuje: Iran spreman za rat, ali ne odustaje od diplomatije
NIN pre 25 minutajoš 25 povezanih