Povezane vesti
"Nije mi se svidelo": Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon polufinala "Evrovizije 2025": "Gledala sam"
Blic 14.05.2025
U Bazelu je održano juče prvo polufinale "Evrovizije 2025", a jedina srpska pobednica prestižnog muzičkog takmičenja, Marija šerifović sada je iznela svoje prve utiske o istom. Predstavnici 18 zemalja, predstavili su se u prvom polufinalu "Evrovizija… »
Marija Šerifović oštro o prvom polufinalu Evrovizije
B92 14.05.2025
Jedina srpska evrovizijska pobednica, pevačica Marija Šerifović, oglasila se posle prvog polufinala Evrovizije 2025. Ona je dala svoje mišljenje, i to samo jednom kratkom rečenicom. Ukratko, ništa joj se nije dopalo, od svih 18 pesama. "Da li si gledala… »
Vesti dana »
Otvoreno novih 28 kilometara Dunavskog koridora; Vučić: Spajamo istok Srbije sa srcem naše zemlje, sa Beogradom i auto-putem E75
RTV pre 1 satjoš 33 povezane
Island glasao protiv obnavljanja pregovora o pridruživanju EU
BBC News pre 37 minutajoš 37 povezanih
Napadač i dalje u bekstvu! Ubijena devojka (22), opsadno stanje u gradu! Dve rejverke se spasile na neverovatan način! "Video sam senku sa jurišnom puškom"
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Radio sto plus pre 51 minutajoš 25 povezanih
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
Danas pre 7 minutajoš 22 povezane