Повезане вести
"Чуде се што сам се одлучио за псећи живот": Вељко Ражнатовић напустио вилу на Дедињу - Данас узгаја свиње, а ево шта каже…
Блиц 14.05.2025
Син Цеце Ражнатовић, боксер Вељко Ражнатовић, са супругом Богданом и синовима Крстаном, Жељком и Исаијом годинама живи у Тителу. Вељко Ражнатовић је одлучио да напусти породичну вилу на Дедињу и пресели се у Тител, а како је… »
"Сви се чуде зашто сам се одлучио за псећи живот..." Шок признање Вељка Ражнатовића, ово је прави разлог одласка на село и…
Курир 14.05.2025
Вељко Ражнатовић годинама уназад живи у Тителу са супругом Богданом и синовима, а недавно је открио због чега се одлучио на то да престоницу замени селом. Како је истакао, Београд га није научио ничему добром. - Уверио сам се на… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 1 сатјош 44 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 4 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 1 сатјош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 56 минутајош 73 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 4 сатијош 22 повезане