Povezane vesti
"Čude se što sam se odlučio za pseći život": Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju - Danas uzgaja svinje, a evo šta kaže…
Blic 14.05.2025
Sin Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Krstanom, Željkom i Isaijom godinama živi u Titelu. Veljko Ražnatović je odlučio da napusti porodičnu vilu na Dedinju i preseli se u Titel, a kako je istakao, ova odluka je… »
"Svi se čude zašto sam se odlučio za pseći život..." Šok priznanje Veljka Ražnatovića, ovo je pravi razlog odlaska na selo i…
Kurir 14.05.2025
Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a nedavno je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom. Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom. - Uverio sam se na vreme da Beograd ne… »
Vesti dana »

Poznati maneken se razneo bombom u centru Beograda: Inspektori u uništenom stanu traže nove dokaze
Mondo pre 24 minutajoš 35 povezanih

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Zasedanje Skupštine Srbije: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 59 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 5 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 1 satjoš 32 povezane