Povezane vesti
"Čude se što sam se odlučio za pseći život": Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju - Danas uzgaja svinje, a evo šta kaže…
Blic 14.05.2025
Sin Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Krstanom, Željkom i Isaijom godinama živi u Titelu. Veljko Ražnatović je odlučio da napusti porodičnu vilu na Dedinju i preseli se u Titel, a kako je istakao, ova odluka je… »
"Svi se čude zašto sam se odlučio za pseći život..." Šok priznanje Veljka Ražnatovića, ovo je pravi razlog odlaska na selo i…
Kurir 14.05.2025
Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a nedavno je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom. Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom. - Uverio sam se na vreme da Beograd ne… »
Vesti dana »
Sektor za vanredne situacije MUP-a uspešno lokalizovao požar u Specijalnom sudu: Goreo krov, nema povređenih (foto)
Euronews pre 13 minutajoš 50 povezanih
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp ima ponudu koja se ne odbija: Grenland prelazi u privremeno vlasništvo SAD, danska teritorija dobija poseban status?
Večernje novosti pre 8 minutajoš 54 povezane