Povezane vesti
"Čude se što sam se odlučio za pseći život": Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju - Danas uzgaja svinje, a evo šta kaže…
Blic 14.05.2025
Sin Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Krstanom, Željkom i Isaijom godinama živi u Titelu. Veljko Ražnatović je odlučio da napusti porodičnu vilu na Dedinju i preseli se u Titel, a kako je istakao, ova odluka je… »
"Svi se čude zašto sam se odlučio za pseći život..." Šok priznanje Veljka Ražnatovića, ovo je pravi razlog odlaska na selo i…
Kurir 14.05.2025
Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a nedavno je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom. Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom. - Uverio sam se na vreme da Beograd ne… »
Vesti dana »
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 33 minutajoš 44 povezane
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 33 minutajoš 52 povezane
Zelenski: Tražim od Trampa bezbednosne garancije za 50 godina; Peskov: Kijev da povuče trupe iz Donbasa
RTS pre 14 minutajoš 62 povezane