Povezane vesti
"Čude se što sam se odlučio za pseći život": Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju - Danas uzgaja svinje, a evo šta kaže…
Blic 14.05.2025
Sin Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Krstanom, Željkom i Isaijom godinama živi u Titelu. Veljko Ražnatović je odlučio da napusti porodičnu vilu na Dedinju i preseli se u Titel, a kako je istakao, ova odluka je… »
"Svi se čude zašto sam se odlučio za pseći život..." Šok priznanje Veljka Ražnatovića, ovo je pravi razlog odlaska na selo i…
Kurir 14.05.2025
Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a nedavno je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom. Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom. - Uverio sam se na vreme da Beograd ne… »
Vesti dana »

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 36 minutajoš 1 povezana