Povezane vesti
"Čude se što sam se odlučio za pseći život": Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju - Danas uzgaja svinje, a evo…
Blic pre 18 dana
Sin Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, sa suprugom Bogdanom i sinovima Krstanom, Željkom i Isaijom godinama živi u Titelu. Veljko Ražnatović je odlučio da napusti porodičnu vilu na Dedinju i preseli se u Titel, a kako je istakao, ova… »
"Svi se čude zašto sam se odlučio za pseći život..." Šok priznanje Veljka Ražnatovića, ovo je pravi razlog odlaska na…
Kurir pre 18 dana
Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a nedavno je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom. Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom. - Uverio sam se na vreme da Beograd… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 3 satajoš 1 povezana