Povezane vesti
"Uništeni su mi pluća, srce, bubrezi i prostata" Hasanu Dudiću narušeno zdravlje, a evo i zbog čega: Sve mi se poremetilo...…
Kurir 14.05.2025
Hasan Dudić nedavno je otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje. Kako je tad priznao, i dalje se bori sa posledicama poznatog virusa koji je zarazio čitav svet 2019. godine. - Bio sam skoro na pregledima, rekli su mi da idem u banju. Moram da idem… »
"Uništeni su mi pluća, srce i bubrezi" Poznatom pevaču narušeno zdravlje, otkrio sa čim se bori
Alo 14.05.2025
I dalje se bori sa posledicama poznatog virusa. Hasan Dudić otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje. Kako je priznao, i dalje se bori sa posledicama poznatog virusa koji je zarazio čitav svet 2019. godine. - Bio sam skoro na pregledima, rekli su… »
Vesti dana »
Vozači, opez: Sneg otežava saobraćaj u jednom delu Srbije, potrebna zimska oprema
Euronews pre 20 minutajoš 9 povezanih
Procurele informacije! Rusija i SAD u tajnosti spremaju mirovni sporazum, Evropu niko ne ferma ni za suvu šljivu!
Alo pre 25 minutajoš 6 povezanih
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,2157 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane