Povezane vesti
"Uništeni su mi pluća, srce, bubrezi i prostata" Hasanu Dudiću narušeno zdravlje, a evo i zbog čega: Sve mi se poremetilo...…
Kurir 14.05.2025
Hasan Dudić nedavno je otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje. Kako je tad priznao, i dalje se bori sa posledicama poznatog virusa koji je zarazio čitav svet 2019. godine. - Bio sam skoro na pregledima, rekli su mi da idem u banju. Moram da idem… »
"Uništeni su mi pluća, srce i bubrezi" Poznatom pevaču narušeno zdravlje, otkrio sa čim se bori
Alo 14.05.2025
I dalje se bori sa posledicama poznatog virusa. Hasan Dudić otkrio je da mu je narušeno zdravstveno stanje. Kako je priznao, i dalje se bori sa posledicama poznatog virusa koji je zarazio čitav svet 2019. godine. - Bio sam skoro na pregledima, rekli su… »
Vesti dana »
SAD pokrenule nove vazdušne udare na Iran: Teheran uzvratio napadima na Bahrein, Kuvajt i Katar
Danas pre 6 minutajoš 31 povezana
Priča se o toplotnom talasu, temperature rastu... RHMZ objavio prognozu i evo šta nas čeka!
Telegraf pre 16 minutajoš 19 povezanih
Mali: Moguća isplata novca punoletnim građanima zbog odgovorne ekonomske politike
RTV pre 36 minutajoš 14 povezanih
Poslanici nastavljaju rad: Na redu rasprava po amandmanima o Predlogu zakona o oružju
Sputnik pre 46 minutajoš 10 povezanih