Povezane vesti
Rektor pozvao na dogovor, studenti ostaju pri zahtevima: Šta će biti sa akademskom godinom? (VIDEO)
Insajder 14.05.2025
Posle više od pola godine blokade, Univerzitet u Beogradu pozvao je studente, nastavno osoblje i uprave fakulteta da zajednički obezbede uslove za završetak školske godine i upis nove generacije. Saopštenje Univerziteta potpisuje rektor Vladan Đokić, a… »
Kreće nastava na daljinu na Ekonomskom fakultetu u Beogradu aktivnosti će biti prilagođene svim studentima
Dnevnik 14.05.2025
BEOGRAD: Nastavno-naučno veće Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučilo je na današnjoj sednici da se u nedelji od 19. maja nastave aktivnosti u okviru školske 2024/25. godine, a aktivnosti će biti realizovane na daljinu. U saopštenju… »
Nastava na daljinu na Ekonomskom fakultetu u Beogradu od 19. maja
Euronews 14.05.2025
Nastavno-naučno veće Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučilo je na današnjoj sednici da se u nedelji od 19. maja nastave aktivnosti u okviru školske 2024/25. godine, a aktivnosti će biti realizovane na daljinu. U saopštenju objavljenom na… »
Dekani "ne bi da komentarišu" sastanke sa Vladom: "Nije ispoštovano obećanje da oni daju informacije"
N1 Info 14.05.2025
Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu Dejan Roglić, govoreći o sastancima Vlade Srbije i Univerziteta, kazao je da je glavna inicijativa vlasti da se što pre nastavi sa školskom godinom. Kazao je za N1 da ne može da iznosi detalje sa sastanka i da mu je… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Najava kontramitinga na Vidovdan - pokušaj da se izazovu sukobi sa nesagledivim posledicama
N1 Info pre 27 minutajoš 19 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 7 minutajoš 32 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori već osam dana neprekidno protestuju na raskrsnici kod Vlade i poručuju da neće odustati
Nova pre 2 minutajoš 13 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih