Povezane vesti
Marija na Klisi
Novi magazin pre 31 dana
Kada sam pročitao poruku sina Marije Vasić, Milana Čanka, na X–u: „Moja majka, Marija Vasić, u 8 jutros započela štrajk glađu, štrajk žeđu, odbija terapiju i odbija infuziju. U pritvoru na Klisi. Poručila je: „Tražim oslobođenje nezakonitog pritvora i ja… »
„Milost ne tražim“: Pročitajte tekst o utamničenoj Mariji Vasić koji vas neće ostaviti ravnodušnim
Nedeljnik pre 31 dana
Prenosimo tekst Verana Matića sa sajta javniservis.net: Kada sam pročitao poruku sina Marije Vasić, Milana Čanka, na X–u: „Moja majka, Marija Vasić, u 8 jutros započela štrajk glađu, štrajk žeđu, odbija terapiju i odbija infuziju. U pritvoru na Klisi… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Novi magazin pre 41 minutajoš 16 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih

uživo RAT IZRAELA I IRANA Najmanje 14 nuklearnih naučnika poginulo u izraelskim napadima na Iran
Euronews pre 7 minutajoš 102 povezane

Parada za Trampov rođendan izazvala haos na mrežama: Sve gori od mimova, ceo internet se sprda na račun predsednika Amerike FOTO
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih