Povezane vesti

Princ pred nastup života: "Veliki je ponos predstavljati Srbiju, daću sve od sebe"

Princ pred nastup života: "Veliki je ponos predstavljati Srbiju, daću sve od sebe"

B92 14.05.2025
Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ izjavio je večeras da je prezadovoljan pripremama pred nastup u drugom polufinalu "Evrovizije" 15. maja u Bazelu, jer je izvođenje pesme "Mila" podignuto na viši nivo. "Mislim da smo napravili nešto što je… »
Svi poštuju Srbiju na "pesmi Evrovizije" Princ: Ovo mi je ispunjenje sna i nešto što ću pamtiti do kraja života

Svi poštuju Srbiju na "pesmi Evrovizije" Princ: Ovo mi je ispunjenje sna i nešto što ću pamtiti do kraja života

Dnevnik 14.05.2025
BAZEL: Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ izjavio je večeras da je prezadovoljan pripremama pred nastup u drugom polufinalu "Evrovizije" 15. maja u Bazelu, jer je izvođenje pesme "Mila" podignuto na viši nivo. "Mislim da smo napravili nešto što… »
Princ od Vranje u Bazelu na suvo zapevao "Lane moje": Željko Joksimović ga čuo, morao ovako da reaguje

Princ od Vranje u Bazelu na suvo zapevao "Lane moje": Željko Joksimović ga čuo, morao ovako da reaguje

Telegraf 14.05.2025
Srpski predstavnik na Pesmi Evrovizije 2025, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, nastupiće sutra, 15. maja, na drugoj polufinalnoj večeri popularnog muzičkog takmičenja. U Bazelu pred Evropom izvešće svoju numeru "Mila", koju je nakon… »
Princ: Potrudiću se da najdostojanstvenije predstavim Srbiju na "Evroviziji"

Princ: Potrudiću se da najdostojanstvenije predstavim Srbiju na "Evroviziji"

Euronews 14.05.2025
Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ izjavio je večeras da je prezadovoljan pripremama pred nastup u drugom polufinalu "Evrovizije" 15. maja u Bazelu, jer je izvođenje pesme "Mila" podignuto na viši nivo. "Mislim da smo napravili nešto što je… »

Vesti dana »