Povezane vesti
Svi poštuju Srbiju na "pesmi Evrovizije" Princ: Ovo mi je ispunjenje sna i nešto što ću pamtiti do kraja života
Dnevnik 14.05.2025
BAZEL: Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ izjavio je večeras da je prezadovoljan pripremama pred nastup u drugom polufinalu "Evrovizije" 15. maja u Bazelu, jer je izvođenje pesme "Mila" podignuto na viši nivo. "Mislim da smo napravili nešto što… »
Princ od Vranje u Bazelu na suvo zapevao "Lane moje": Željko Joksimović ga čuo, morao ovako da reaguje
Telegraf 14.05.2025
Srpski predstavnik na Pesmi Evrovizije 2025, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, nastupiće sutra, 15. maja, na drugoj polufinalnoj večeri popularnog muzičkog takmičenja. U Bazelu pred Evropom izvešće svoju numeru "Mila", koju je nakon… »
Princ: Potrudiću se da najdostojanstvenije predstavim Srbiju na "Evroviziji"
Euronews 14.05.2025
Predstavnik Srbije Stefan Zdravković Princ izjavio je večeras da je prezadovoljan pripremama pred nastup u drugom polufinalu "Evrovizije" 15. maja u Bazelu, jer je izvođenje pesme "Mila" podignuto na viši nivo. "Mislim da smo napravili nešto što je… »
Vesti dana »
Kreni- promeni najavio protest ispred Trećeg OJT, zbog puštanja Šapića nakon što je njihovoj odbornici polomio nos
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 17 minutajoš 1 povezana
Ronaldo ovo nije doživeo duže od 18 godina! Čekalo se 6.678 dana da se ovo dogodi...
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana