Povezane vesti
„Sa 21 godinom imam više hrabrosti nego duplo stariji“: Prvo oglašavanje predstavnika Hrvatske na Evroviziji posle ispadanja…
Nova 14.05.2025
Pevač Marko Bošnjak, koji je predstavljao Hrvatsku na Evroviziji 2025 u Bazelu, nije uspeo da se plasira u veliko finale ovog muzičkog spektakla. Na evrovizijskoj sceni izveo je pesmu „Poison Cake“, uz performans inspirisan mračnim bajkama, sa kotlom… »
Hrvat sa evrovizije se oglasio nakon ispadanja: "Moj nastup će ostati upisan u istoriji", obratio se hejterima: "imam više…
Blic 14.05.2025
Pevač Marko Bošnjak, koji je predstavljao Hrvatsku na "Evroviziji" u Bazelu, nije uspeo da se plasira u finale ovog muzičkog takmičenja. On je na evrovizijskoj sceni izveo pesmu "Poison Cake", uz scenski performans koji je podsećao na mračne bajke, sa… »
BBC danas piše o Hrvatskoj koja se nije plasirala u finale Evrovizije: Ovo je razlog
B92 14.05.2025
Nakon ispadanja Hrvatske sa Evrovizije u prvoj polufinalnoj večeri, BBC je objavio članak o pesmi "Poison Cake" sa kojom je Marko Bošnjak predstavljao Hrvatsku ove godine. Naime, jedna od autorki pesme bila je i britanska kantautorka Ema Gejl (Emma Gale)… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane

"Ovo je katastrofa": Žestoke osude Netanjahuovog plana da se okupira grad Gaza: "To će dovesti do krvorpolića"
Blic pre 12 minutajoš 35 povezanih

Velike gužve na putevima, na granici u Batrovcima čeka se oko tri sata pri izlazu iz Srbije
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

SAD udvostručile nagardu, 50 miliona dolara za hapšenje Madura
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 11 povezanih