Povezane vesti

„Sa 21 godinom imam više hrabrosti nego duplo stariji“: Prvo oglašavanje predstavnika Hrvatske na Evroviziji posle ispadanja…

„Sa 21 godinom imam više hrabrosti nego duplo stariji“: Prvo oglašavanje predstavnika Hrvatske na Evroviziji posle ispadanja…

Nova 14.05.2025
Pevač Marko Bošnjak, koji je predstavljao Hrvatsku na Evroviziji 2025 u Bazelu, nije uspeo da se plasira u veliko finale ovog muzičkog spektakla. Na evrovizijskoj sceni izveo je pesmu „Poison Cake“, uz performans inspirisan mračnim bajkama, sa kotlom… »
Hrvat sa evrovizije se oglasio nakon ispadanja: "Moj nastup će ostati upisan u istoriji", obratio se hejterima: "imam više…

Hrvat sa evrovizije se oglasio nakon ispadanja: "Moj nastup će ostati upisan u istoriji", obratio se hejterima: "imam više…

Blic 14.05.2025
Pevač Marko Bošnjak, koji je predstavljao Hrvatsku na "Evroviziji" u Bazelu, nije uspeo da se plasira u finale ovog muzičkog takmičenja. On je na evrovizijskoj sceni izveo pesmu "Poison Cake", uz scenski performans koji je podsećao na mračne bajke, sa… »
BBC danas piše o Hrvatskoj koja se nije plasirala u finale Evrovizije: Ovo je razlog

BBC danas piše o Hrvatskoj koja se nije plasirala u finale Evrovizije: Ovo je razlog

B92 14.05.2025
Nakon ispadanja Hrvatske sa Evrovizije u prvoj polufinalnoj večeri, BBC je objavio članak o pesmi "Poison Cake" sa kojom je Marko Bošnjak predstavljao Hrvatsku ove godine. Naime, jedna od autorki pesme bila je i britanska kantautorka Ema Gejl (Emma Gale)… »

Vesti dana »