Povezane vesti
Ovo je jedini susret Putina i Zelenskog: Žestok sukob pred Makronom i Merkelovom, nisu se ni rukovali
Mondo 14.05.2025
Volodimir Zelenski i Vladimir Putin poslednji put su se susreli 2019. godine u Parizu. I dalje nije zvanično potvrđeno da li će se sastati u četvrtak 15. maja u Istanbulu. Svet nestrpljivo očekuje četvrtak 15. maj kada bi u Istanbulu u Turskoj trebalo da… »
Trump ponovo nudi da dođe u Tursku, u pokušaju da privoli Putina na sastanak sa Zelenskim
Slobodna Evropa 14.05.2025
Američki predsjednik Donald Trump ponudio je da tokom svog putovanja na Bliski istok skrene s puta i posjeti Tursku ako će to uvjeriti njegovog ruskog kolegu Vladimira Putina da se pojavi na pregovorima čiji je cilj postizanje mirovnog sporazuma između… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 49 minutajoš 60 povezanih