Povezane vesti

Đoković će biti moj trener, potpisao je: Zverev izjavom šokira teniski svet! (video)

Đoković će biti moj trener, potpisao je: Zverev izjavom šokira teniski svet! (video)

Hot sport 15.05.2025
Možda se šali, ali videćemo! Aleksandar Zverev neće uspeti da odbrani prošlogodišnju titulu na Mastersu u Rimu. Nemački teniser, postavljen za drugog nosioca turnira, eliminisan je u četvrtfinalu nakon poraza od Lorenca muzetija u dva seta. Nemac je… »
VIDEO „O moj Bože“: Pogledajte teniski poen godine, Museti „isekao“ i mislio da je kraj, pa usledio hladan tuš

VIDEO „O moj Bože“: Pogledajte teniski poen godine, Museti „isekao“ i mislio da je kraj, pa usledio hladan tuš

Nova 15.05.2025
Lorenco Museti igra sezonu života, a to je na svojoj koži osetio i Aleksander Zverev koji je kapitulirao sa 7:6(1), 6:4. Taj meč je obeležio jedan poen koji pokazuje sav raskoš talenta Italijana. Museti je odnedavno prigrlio novi stil, pa sada igra… »
Osvojio najlepši poen turnira, ali "metlom" počišćen iz Rima: Museti preko Zvereva do polufinala!

Osvojio najlepši poen turnira, ali "metlom" počišćen iz Rima: Museti preko Zvereva do polufinala!

Telegraf 15.05.2025
Italijanski teniser Lorenco Museti savladao je sa 2:0 Aleksandra Zvereva (7:6, 6:4) i plasirao se u polufinale mastersa u Rimu. Domaći igrač je bio bolji u igri živaca kada je u pitanju prvi set, pošto su dva tenisera u dva navrata oduzimali jednom… »

Vesti dana »