Povezane vesti
"U pitanju je život moje majke": Sin profesorke koja štrajkuje glađu u pritvoru obratio se zaposlenoj na blokadi suda
Pravda 15.05.2025
Sin profesorke sociologije Marije Vasić koja je pre dva dana stupila u štrajk glađu i žeđu odbijajući infuziju, trenutno je ispred suda u Novom Sadu, gde zajedno sa okupljenim studentima i građanima traži da njegovu majku puste iz pritvora. Milan Čanak… »
Sin profesorke koja štrajkuje glađu u pritvoru obratio se zaposlenoj na blokadi suda: „Moja majka nije dobro, vi stojite na…
Nova 15.05.2025
Sin profesorke sociologije Marije Vasić koja je pre dva dana stupila u štrajk glađu i žeđu odbijajući infuziju, trenutno je ispred suda u Novom Sadu, gde zajedno sa okupljenim studentima i građanima traži da njegovu majku puste iz pritvora. Milan Čanak… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Opozicija kritikuje vlast u Skupštini: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nova pre 2 satajoš 76 povezanih
Crni bilans u Ukrajini, broj mrtvih dupliran! Kijev sutra u suzama, proglašen Dan žalosti, Rusija tokom noći napala sa 351 dronom i 68 projektila
Kurir pre 21 minutajoš 59 povezanih
POLUVREME: Rapsodija „orlova“ pod dirigentskom palicom Jokića Jokić pamti Pionir: Poslednji put ovde sam promašio šut za pobedu
Sport klub pre 31 minutajoš 50 povezanih