Povezane vesti
"U pitanju je život moje majke": Sin profesorke koja štrajkuje glađu u pritvoru obratio se zaposlenoj na blokadi suda
Pravda 15.05.2025
Sin profesorke sociologije Marije Vasić koja je pre dva dana stupila u štrajk glađu i žeđu odbijajući infuziju, trenutno je ispred suda u Novom Sadu, gde zajedno sa okupljenim studentima i građanima traži da njegovu majku puste iz pritvora. Milan Čanak… »
Sin profesorke koja štrajkuje glađu u pritvoru obratio se zaposlenoj na blokadi suda: „Moja majka nije dobro, vi stojite na…
Nova 15.05.2025
Sin profesorke sociologije Marije Vasić koja je pre dva dana stupila u štrajk glađu i žeđu odbijajući infuziju, trenutno je ispred suda u Novom Sadu, gde zajedno sa okupljenim studentima i građanima traži da njegovu majku puste iz pritvora. Milan Čanak… »
Vesti dana »
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 1 satjoš 33 povezane
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp povezao nedobijanje Nobelove nagrade za mir sa Grenlandom
BBC News pre 5 minutajoš 74 povezane
RHMZ dao prognozu za celu nedelju: Zima ne popušta, a evo kad opet kreću padavine
Nova pre 3 satajoš 31 povezana