Povezane vesti
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem": Indira Radić se sa bivšim mužem borila za starateljstvo: "Da sam bila slabić i…
Blic 15.05.2025
Pevačica Indira Radić ne voli puno da priča o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila da je sa bivšim mužem prošla kroz turbulentan razvod. Indira Radić ispričala je da se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, te da je njen suprug odveo… »
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem" Indira Radić se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, pevačica otkrila sve o najtežem…
Kurir 15.05.2025
Indira Radić ne voli puno da priča o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila da je sa bivšim mužem prošla kroz turbulentan razvod. Indira Radić ispričala je da se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, te da je njen suprug odveo njenog… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 21 minutajoš 55 povezanih
Nova.rs: Požar u kabinetu tužioca koji vodi predmet „Nadstrešnica“
Nova ekonomija pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 11 minutajoš 36 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp: Amerika je odbranila Grenland u Drugom svetskom ratu, to je naša teritorija
Euronews pre 56 minutajoš 42 povezane
Tramp u Davosu: Niko osim SAD nije sposoban da osigura Grenland, zelena energija je prevara
Beta pre 1 satjoš 22 povezane