Povezane vesti
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem": Indira Radić se sa bivšim mužem borila za starateljstvo: "Da sam bila slabić i…
Blic 15.05.2025
Pevačica Indira Radić ne voli puno da priča o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila da je sa bivšim mužem prošla kroz turbulentan razvod. Indira Radić ispričala je da se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, te da je njen suprug odveo… »
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem" Indira Radić se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, pevačica otkrila sve o najtežem…
Kurir 15.05.2025
Indira Radić ne voli puno da priča o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila da je sa bivšim mužem prošla kroz turbulentan razvod. Indira Radić ispričala je da se sa bivšim mužem borila za starateljstvo, te da je njen suprug odveo njenog… »
Vesti dana »

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 7 satijoš 36 povezanih

Partizan - HIBERNIJAN: Sek od prvog minuta napada Škote! Blagojević odredio startnih 11
Kurir pre 34 minutajoš 87 povezanih

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 1 satjoš 60 povezanih

Tramp postavio novi uslov Putinu: Nema sastanka ako ne pristane na susret sa Zelenskim
Kurir pre 1 satjoš 75 povezanih