Povezane vesti
"Iza njega su ostali sin i ćerka": Potresna ispovest majke Zorana koji je ubijen pred kućom jer je zamolio komšije "da ne…
Blic 15.05.2025
"Ne prođe dan da ga ne spomenem... Ja sam njegova, kako me je zvao, keva!", ovim rečima Snežana započinje potresnu ispovest za "Blic". Njen sin, Zoran Gole (44), ubijen je 6. januara ispred porodične kuće u Inđiji. Nakon ubistva, uhapšena su četvorica… »
"Trebalo je on mene da sahrani, a ne ja njega": Potresne reči majke Zorana iz Inđije, svirepo ubijen na Badnje veče
Mondo 15.05.2025
Zoran je ubijen 6. januara ispred porodične kuće u Inđiji, a uhapšena su četiri muškarca. "Ne prođe dan da ga ne spomenem... Ja sam njegova, kako me je zvao, keva", ovim rečima Snežana Gole započinje potresnu ispovest. Njen sin, Zoran Gole (44), ubijen… »
Vesti dana »

Poznati maneken se razneo bombom u centru Beograda: Inspektori u uništenom stanu traže nove dokaze
Mondo pre 11 minutajoš 34 povezane

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 1 minutjoš 59 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 35 minutajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 4 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 56 minutajoš 32 povezane