Povezane vesti
Tramp: Išao bih na pregovore Rusije i Ukrajine ako je to prikladno; Neprijateljstva između Indije i Pakistana su rešena
RTV 15.05.2025
DOHA - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da bi u petak išao na pregovore Rusije i Ukrajine u Turskoj "ukoliko je to prikladno", javlja Rojters. "Razmišljao sam o tome da odem, ali je to prilično teško... Kad bi se… »
Tramp: Možda odem u Istanbul ako danas bude napretka na pregovorima
Nova 15.05.2025
Predsednik SAD Donald Tramp upravo je izjavio da bi sutra mogao otputovati u Istanbul, ukoliko današnji mirovni pregovori između Ukrajine i Rusije donesu napredak. Govoreći iz Katara, tokom četvorodnevne turneje po Bliskom istoku, Tramp je rekao da se… »
Tramp: Išao bih na pregovore Rusije i Ukrajine u Turskoj ako je to prikladno
Insajder 15.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da bi u petak išao na pregovore Rusije i Ukrajine u Turskoj "ukoliko je to prikladno", javlja Rojters. 'Razmišljao sam o tome da odem, ali je to prilično teško... Kad bi se nešto… »
Tramp: "Ako danas bude napretka u pregovorima Ukrajine i Rusije, možda odem u Istanbul"
Blic 15.05.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da bi u petak išao na pregovore Rusije i Ukrajine u Turskoj "ukoliko je to prikladno", javlja Rojters. - Razmišljao sam o tome da odem, ali je to prilično teško... Kad bi se nešto… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 37 povezanih

Susret Trumpa i Putina uznemirio Evropu, traže se razgovori
Bloomberg Adria pre 48 minutajoš 38 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih