Povezane vesti
Svetski dan porodice: U Srbiji najviše zajednica sa decom
Sputnik 15.05.2025
U Srbiji je prema podacima popisa stanovništva rađenog 2022. godine bilo 1.904.314 porodica, od čega 1.311.712 sa decom, objavio je Republički zavod za statistiku povodom Svetskog dana porodice, koji se obeležava danas. Broj porodica sa najmanje jednim… »
Broj bračnih parova bez dece u Srbiji je šokantan! Objavljena najnovija statistika o porodicama u našoj zemlji
Telegraf 15.05.2025
U Srbiji je prema podacima popisa stanovništva rađenog 2022. godine bilo 1.904.314 porodica, od čega 1.311.712 sa decom, objavio je Republički zavod za statistiku povodom Svetskog dana porodice, koji se obeležava danas. Broj porodica sa najmanje jednim… »
Vesti dana »
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 10 minutajoš 63 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 5 minutajoš 43 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 1 satjoš 22 povezane
Od 1. jula kreću kazne za vozače koji ne koriste TAG uređaje za plaćanje putarine: Evo za koja vozila će važiti
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Medijski konkursi: Alo i Informer 58 miliona, a Radoici Milosavljeviću 50 miliona dinara
Mašina pre 5 satijoš 20 povezanih